National

Lider PSD: Premierul si liberalii, politica de cumetrie

Publicat: 21 iun. 2016
1

Ionut Vulpescu, fost Ministru al Culturii, a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre intalnirea premierului Ciolos cu liderii PNL.

„La Bruxelles a fost o zi agitata, marcata de o alarma si de actiuni anti-teroriste. Care s-a terminat cu retinerea unui individ ce avea, pe post de dispozitiv ”exploziv”, un soi de brau, plin cu sare si biscuiti. Daca asa o fi acolo obiceiul, sa intampini brigada anti-terorista cu sare si biscuiti…

Ieri, la Bucuresti, politia noastra se intrebuinta din greu sa-l gaseasca pe un individ, care sunase la 112 si amenintase ca-l impusca pe Anghel Iordanescu, drept ”rasplata” pentru ne-calificarea in optimi la Campionatul European de Fotbal. Se va dovedi ca era vorba despre un nauc, ramas asa de la la ultima betie. Ce pare una fara sfarsit, in ceea ce-l priveste.

Azi dupa amiaza premierul Romaniei se intalneste cu liderii PNL. Care ii vor cere, printre altele, in schimbul ”sustinerii”, depesedizarea statului. Ceea ce mi se pare a fi exact din aceeasi serie cu cele doua intamplari de mai sus. Un soi de terorism al absurdului, absurd care vine din ruperea totala de realitate. Cand Romania are probleme in mai toate domeniile, unele extrem de grave, cum sunt cele produse de fenomenele meteo extreme, liberalii il mustra pe premier pentru ca n-a epurat statul de ”satana” pesedista. Ce mai! „Politica de cumetrie”, acum intr-o noua prezentare, si cu o conducere bi(spre tri)cefala”, scrie acesta.
Adauga un comentariu