Actualitate

Liberalii s-au facut de ras! Protest esuat anti Nichita – FOTO

Publicat: 06 mai 2015

Opozitia din Iasi s-a facut din nou de ras in cursul zilei de ieri. Pe site-urile de socializare, liberalii au incercat o mobilizare a iesenilor sa iasa la o actiune de protest la adresa primarului Gheorghe Nichita. Desi nu era asumat, era evident ca mitingul urma sa fie organizat chiar de catre PNL. Numai ca iesenii au dat o palma liberalilor si nu s-a prezentat nimeni la ora 17:00, pe pietonal, la acest miting. Vazand ca nu sunt in stare sa mobilizeze nici macar 10 oameni, reprezentantii liberalilor in frunte cu fostul viceprimar Marius Danga au evitat si ei sa mai vina pe pietonal, ca sa nu se umple de penibil si s-au retras la o terasa.

Tot ieri, liberalii ieseni au depus la primarie un proiect pentru intrunirea Consiliului Local intr-o sedinta extraordinara, necesara, sustin liberalii, in conditiile in care Politia Locala inca il are ca sef pe Liviu Hliboceanu, cel acuzat ca gestiona misiunile de spionaj amoros date de edilul Iasului. Acesta este suspendat din functie, atributiile fiindu-i delegate directorului adjunct Georgel Grumeza. „Ni se pare incredibil faptul ca domnul Liviu Hliboceanu mai este astazi la conducerea Politiei Locale. Acest lucru nu face decât sa decredibilizeze profund o institutie responsabila cu asigurarea ordinii în oras si a linistii iesenilor. Cei peste 280 de angajati ai Politiei Locale sunt în marea lor majoritate oameni de buna credinta, care îsi vad de treaba. Ce vina au acestia ca sefii lor accepta sa faca parte din serviciul secret al primarului Nichita”, au spus liberalii.

Astfel, liberalii au solicitat înfiintarea unei comisii speciale de verificare a activitatii Politiei Locale, din care sa faca parte trei liberali, trei PSD-isti si un consilier independent.
Comentarii
  • Nimeni nu mai vine din convingere la mitinguri. Totul este pe bani. Pe care liberalii nu-i au. Poate după ce-și iau efectiv „țara înapoi”, vor avea cu ce plăti sute de oameni pentru mitinguri anti!

  • Lumea doarme …nikita si mafia din iasi vegheaza pt ei ….nu mai sunt oameni cu coloana vertebrala si cu sange in vene in iasul asta ..dormiti sclavi adormiti!

  • lumea nu doarme;iesenii nu sunt sclavi;nu asteapta bani la mitinguri;etc.numai ca liberalii nu au suficient prestigiu sa-i reprezinte;mai ales indivizii care se dau liberali la Iasi;astia vreau doar ciolanul din ghiara primarului amorez.numai DNA rezolva problema;putintica rabdare.

  • Pentru Iasi trebuie un primar si un presedinte de consiliu judetean INDEPENDENT si nu toate ciurucurile din partide.Atunci s-ar rezolva si problema acelor lepadaturi, care detin functii, numai pentru ca se afla in cadrul unui partid.De preferinta sa fie ieseni care sa cunoasca problemele iesenilor.Sa vad atunci, ce mai fac oamenii din partide, daca raman fara functii.

  • CENZURA -RUSINE ! Romanii vor transmite tot ce am spus prin viu grai , este inutila CENZURA . Angajatii la stat sau privat, privatii cinstiti , pensionarii , vor da o lectie bine maritata celor care au tradat electoratul din 2012(locale si parlamentare ) adica partidului PNL care au dosit pe marii mafioti PDL: pe BLAGA, PREDOIU, etc.

Adauga un comentariu