Eveniment-Social

Liberalii pascaneni considera ca REFERENDUMUL organizat de PSD tine de alegerile din 16 noiembrie

Publicat: 11 nov. 2014
1

Membrii Biroului Executiv PNL Pascani sunt de parere ca decizia luata de catre conducerea Primariei impreuna cu consilierii PSD privind organizarea unui referendum pentru delegarea serviciului de apa si canalizare este un act politic pentru a castiga din voturi la alegerile din 16 decembrie. Consilierul local PNL, Dorin Nechifor, a precizat faptul ca referendumul nu este cea mai buna solutie.

„Organizarea unui referendum nu garanteaza ca va fi validat. Este necesar sa iasa la vot 51% din cetatenii municipiului. Mai punem la calcul costurile organizarii unui referendum, care se ridica la peste 100.000 lei. Mai bine cei de la PSD ar trebui sa convoace Consiliul Local Municipal in sedinta de urgenta pentru a revoca hotararea de aderare. Astfel se evita sa se cheltuie niste bani de la bugetul local care pot fi folositi pentru amenajarea unor parcuri, de exemplu. Noi, cei de la PNL, am vrut sa convocam o sedinta, insa suntem in minoritate. Cred ca cei de la PSD au iesit cu declaratii inainte de alegeri tocmai pentru a strange voturi din partea pascanenilor la cel de-al doilea tur de scrutin”, a declarat Dorin Nechifor, membru PNL si consilier local.

„Este campanie electorala. Organizatia PSD Pascani nu a propus sa ofere o solutie pascanenilor cu privire la ApaVital. Ei au o problema interna cu privire la votul din data de 16 noiembrie. PSD Pascani tremura astazi ca nu pot sa scoata scorul la alegeri pe Pascani asa cum si-au propus. Dupa conferinta lor de presa au trimis niste zvonici si raspandaci in oras cum ca ApaVital pleaca de la Pascani. Astfel se asteapta sa scoata un procent mai bun la vot. De cinci luni de zile apa la Pascani nu se mai plateste de catre cetateni. Ganditi-va ca vor fi costuri foarte mari pentru populatie. Eu sunt de acord ca apa si canalizarea sa se intoarca in administrarea pascanenilor si vin si cu o propunere. Aceea ca RAGCL sa fuzioneze cu Prest Serv Apa si sa nu mai existe decat un singur director, contabil etc. Se reduc din costuri, se gaseste o solutie cu privire si la datoriile si problemele dintre cele doua unitati si asa mai departe”, a declarat consilierul local PNL, Marius Pintilie. De precizat faptul ca ambele partide, atat PNL cat si PSD, organizeaza conferinte de presa cat pentru un an intreg pentru a-si atrage simpatizanti politici. Din pacate, de suferit au tot cetatenii de rand, platitorii de taxe si impozite.
Adauga un comentariu