Eveniment-Social

Liberalii lui Tariceanu s-au lansat la Iasi

Publicat: 08 oct. 2014
1

@ Filiala ieseana a Partidului Liberal Reformator s-a lansat, ieri, oficial la Iasi @ Partidul condus de Calin Popescu Tariceanu are aproape 1.400 de membri in Iasi si mai multe structuri infiintate in intreg judetul

Filiala ieseana a Partidului Liberal Reformator si-a deschis ieri un nou sediu in municipiu. Acesta se afla pe strada Palat, la intersectia cu strada Sf. Andrei. Partidul lui Calin Popescu Tariceanu s-a lansat astfel si in campania electorala pentru alegerea presedintelui, formatiunea dorind sa obtina un scor peste media nationala a partidului. Conform actualei conduceri a filialei judetene, primaria a dat un spatiu pe strada Elena Doamna insa acesta are nevoie de reparatii pentru a putea fi folosit. Liberalii fostului premier al Romaniei au anuntat ca deja filiala de la Iasi are circa 1.400 de membri in majoritatea localitatilor din judet.

Suntem intr-un stadiu avansat privind functionarea filialei judetene a partidului. Avem birouri constituite in trei sferturi din localitatile din judet, iar cea mai importanta structura a noastra, cea municipala, numara deja aproximativ trei sute de membri. Calin Popescu Tariceanu este locomotiva noastra, noi incercam sa scoatem un scor foarte bun in cadrul acestor alegeri prezidentiale si sa ne ridicam incetul cu incetul ca o structura puternica„, a spus Victor Chirila, presedintele filialei judetene a PLR Iasi.

Acesta a precizat si ca deja o parte din alesii locali din judet au ales sa vina in formatiunea infiintata recent de actualul presedinte al Senatului Romaniei. „Noi nu am insistat pe langa primari si alesii locali sa fac acest pas. Pana in prezent am dat acceptul la noua consilieri locali din mai multe localitati, dintre care trei sunt de la Barnova. Speram ca si pe ultima suta de metri sa mai avem parte de noi veniri, pentru ca orice membru ajuns in Partidul Liberal Reformator este bine primit „, a adaugat Victor Chirila.
Comentarii
  • As fi fost de acord cu tine daca nu ar fi existat problema creata de Antonescu prin iesirea de la guvernare. Unii liberali cu capul pe umeri (ma refer aici la Tariceanu) au refuzat sa-si tradeze principiile si au plecat, punand bazele singurului partid de dreapta din Romania. Pentru asta il admir pe Tariceanu

 • Macar un partid liberal sa avem si noi fara influenta lui Basescu. PDL si PNL au ajuns de mult sa nu mai fie liberale. Mult noroc lui Tariceanu, sper sa mearga bine treaba!

 • Usor, usor, liberalii se strang langa Tariceanu. Este cu adevarat reprezentantul singurului partid istoric ramas. Ar trebui sustinut pentru functia de presedinte.

 • Tăriceanu este singurul candidat de dreapta care propune un proiect politic bine articulat pentru România.
  Tăriceanu cunoaşte foarte bine ţara pe care urmează să o conducă.
  Tăriceanu înţelege dorinţele românilor.
  Tăriceanu a fost cel mai bun premier al României de după 1989.
  Tăriceanu va fi cel mai bun preşedinte al României de după 1989.
  Tăriceanu nu merge la Cotroceni ca să înveţe.
  Tăriceanu va fi un preşedinte demn, respectabil şi cu prestanţă.
  Tăriceanu va fi un preşedinte cu viziune, nu un preşedinte al lucrului de mântuială făcut de azi pe mâine.

Adauga un comentariu