Eveniment-Social

Liberalii ieseni isi protejeaza parlamentarii cu probleme penale

Publicat: 08 dec. 2014
1

@ Scandalul din filiala PNL Iasi continua @ Dupa ce din interiorul partidului s-a cerut sanctionarea unor demnitari ce sunt cercetati penal, cei din conducere au luat foc @ S-a ajuns ca acestia sa-i protejeze tocmai pe cei de care ar trebui sa scape

Liberalii ieseni au ajuns sa traga cu dintii de membrii de partid care au probleme cu legea si de care nu vor sa se desparta. Dragomir Tomaseschi, copresedinte la organizatia municipala a cerut ca Vosganian, Craciunescu si alti membri de partid care au incalcat legea sa fie sanctionati. Numai ca ceilalti liberali s-au intors impotriva acestuia si au ajuns sa-i apere pe cei cu pricina. Unul din cei care l-au criticat pe Tomaseschi este Marius Danga, celalalt copresedinte de la municipiu.

Provenit din vechea garda liberala, Danga nu a dat detalii despre sanctionarea lui Vosganian sau Craciunescu, ci dimpotriva. Acesta a lasat sa se inteleaga ca o discutie despre sanctionarea celor doi parlamentari nu va avea loc prea curand.

„Am discutat asta vineri. Am purtat o discutie, am stabilit niste lucruri pe care le facem in interior si le facem in continuare. Nu sunt subiecte pe care astazi sa le abordam public. Atunci cand decidem impreuna, toata lumea, ca avem un punct de vedere. Cat timp nu ne-am inteles, nu avem ce spune. Exista o prevedere in statut de excludere a celor care au o condamnare pentru fapte de coruptie, dar fiecare cu luptele sale”, a sustinut Marius Danga.

Totul a plecat de la unele declaratii ale lui Tomaseschi, care a cerut ca toti cei ce au probleme cu legea sa fie trecuti pe linie moarta. S-a cerut si sanctionarea lui Marius Bodea, director la Aeroportul Iasi, care i-a promovat imaginea lui Relu Fenechiu, fost lider PNL, aflat in prezent in inchisoare pentru fapte de coruptie. Si acest lucru a fost trecut cu vederea de Danga, care a spus public ca nu intelege de ce si Bodea este luat in vizor de celalalt copresedinte al filialei municipale.
Comentarii
  • Pai cum sa inteleaga Danga ceva? El i-ar lua apararea lui Fene si noaptea in somn, ca doar l-a facut om,nu? Daca gastile din cele doua partide nu inteleg sa se retraga din viata politica, o sa-i oblige neamtul cu incapatanarea lui!Alt drum nu exista!!!

  • BODEA este luat in vizor pentru ca este un spagar si un mare hot , un corupt care cotizeaza in pusculita PNL.
    Pai cum sa – l excluda din PNL cind acesta a fost un mare contributor in campania electorala si are grija de pachetele lui PUSCArelu

Adauga un comentariu