Eveniment-Social

Liberalii fac sondaje interne pentru candidatul la primarie

Publicat: 13 sept. 2015
1

Liberalii ieseni inscrisi in cursa pentru functia de primar al municipiului vor intra in focul sondajelor interne. In saptamanile urmatoare cei noua candidati inscrisi vor fi evaluati in propriul partid, urmand ca in functie de rezultate sa se decida cine va fi cel care va candida din partea filialei la Palatul Roznovanu. Cel mai probabil in luna noiembrie vor fi demarate aceste sondaje, iar la inceputul anului urmator se va stabili si candidatul filialei liberale.

„Conform calendarului intern urmeaza ca in toamna, cel mai probabil in luna noiembrie, sa avem sondaje si atunci vom vedea. Fiecare isi duce candidatura dupa cum vrea”, a mentionat Marius Danga, copresedinte organizatia municipala a PNL Iasi si candidat la functia de primar. Si-au mai depus candidatura Alexandru Muraru, purtatorul de cuvant al PNL Iasi si omul de incredere al lui Cristian Adomnitei, consilierul judetean Eduard Boz, cel care este si liderul de grup al liberalilor in Consiliul Judetean, lectorul universitar Vasile Cotiuga si fostul deputat Traian Dobre.

S-au mai inscris Adrian Iurcan, membru al comisiei pentru activitatea IMM-urilor si Administratiei Publice a PNL Iasi, Teofil Balteanu, membru supleant in Comitetul Executiv Judetean al PNL Iasi si Dragomir Tomaseschi, copresedinte al organizatiei municipale a PNL Iasi, fost prefect al judetului. Pe langa acestia si-a mai depus candidatura si senatorul Dumitru Oprea, copresedinte al organizatiei judetene a PNL Iasi.
Comentarii
  • nu va tine nimeni cont de sondaje !!! buldog-ul PDL-ist de la capitala va dicta, de fapt el este sefu sa fim realisti, ceilalti sunt … de forma ! poate se vor trezi la realitate pana la urma oamenii din PNL …

  • asa, si marele sondor de opinii, herr baciu, va pupa iarasi in kur pe toti cei care-i dau parale pentru miraculoasele sale sondaje – asa ca traiasca Dobreeeee!

Adauga un comentariu