Actualitate

Liberalii bat in cuie lista candidatilor eligibili in alegeri. PNL vrea sapte pozitii in Parlament

Publicat: 06 oct. 2016
1

@ Organizatia judeteana a PNL Iasi va desemna astazi persoanele care vor prinde locurile eligibile pe lista de partid pentru alegerile parlamentare din luna decembrie @ Liberalii ieseni mizeaza pe cinci locuri de deputati si alte doua de senatori @ Lista ar urma sa fie analizata ulterior de conducerea centrala a formatiunii

Organizatia PNL Iasi va decide astazi numele persoanelor care vor deschide listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. In cursa interna a PNL s-au inscris 14 persoane pentru locurile din Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Conform calculelor, PNL Iasi mizeaza pe sapte pozitii in viitorul Parlament, locuri considerate eligibile. Cinci dintre acestea ar fi locuri pentru Camera Deputatilor, iar alte doua pentru Senatul Romaniei. In cadrul sedintei interne ce va avea loc astazi a biroului de conducere judetean, liberalii vor vota lista candidatilor eligibili, asta si in baza unor criterii.

„Maine (astazi-n.r.) noi vom vota cei sapte candidati care vor reprezenta judetul Iasi in Parlament. Este vorba despre optiunile noastre privind reprezentativitatea in Parlamentul Romaniei. Vorbim de doua persoane la Senat si de cinci la camera Deputatilor. In momentul de fata, pe listele de candidaturi sunt 14 persoane. Unul nu are indeplinite criteriile in totalitate si s-ar putea sa ramana doar 13. Criteriile dupa care vor fi facute nominalizarile sunt acela de a fi activ in partid, de a avea cotizatia platita la zi cu toate celelalte obligatii financiare, sa aduca cinci sute de semnaturi si sa semneze declaratia de integritate. Mai trebuie luat in calcul si sondajul care s-a derulat in aceasta saptamana in municipiului Iasi si in care au fost cuprinsi toti”, a precizat Teofil Balteanu, liderul organizatiei judetene a PNL Iasi.

Ulterior, lista ar urma sa fie analizata in Biroul Permanent National. Balteanu a mentionat ca spera ca liderii de la nivel central sa nu modifice componenta listei, iar reprezentativitatea organizatiei iesene sa fie una cat de poate de mare. Liderii PNL au criticat ieri si unele actiuni ale municipalitatii iesene. In principal a fost vorba de cele intamplate in cadrul Comisiei de Urbanism, membrii acesteia fiind acuzati de lipsa de tranaparenta. In plus, liberalii au criticat si disputa dintre conducerea primariei si compania Cotnari SA in privinta unor bannere din oras.

„Ceea ce s-a intamplat in Comisia de Urbanism se datoreaza si lispei unui Plan Urbanistic General. Mentinerea starii de incertitudine asupra unui astfel de lucru creeaza si aceste actiuni din comisie. In ceea ce priveste scandalul cu bannerele, nu stim daca era sau nu legal ca acestea sa fie puse acolo. Dar ei s-au ratoit prin epistole, ceea ce nu e normal. Am crezut ca genul acesta de leadership bolsevic nu mai surprinde”, a spus liberalul Marius Bodea. In schimb, sefii primariei nu au putut fi contactati pentru a oferi un punct de vedere cu privire la acuzele liberalilor.
Comentarii
 • NU VOTA CA UN IDIOT !! SOVIETICII REPREZENTATI DE GIGI NICHITA, IMPREUNA CU SIONISTII REPREZENTATI DE RELU FENECHIU AU INCROPIT UN ASA ZIS PARTID LIBERAL CA DOAR CAT DE PROSTI SUNTEM CHIAR O SA-L LUAM DE BUN ! AU COCOTAT IN FRUNTEA LUI NUMAI OAMENI PROSTI PRECUM TEOFIL BALTEANU CA SA POATA SA-I MANEVREZE USOR ! GIGI NICHITA E REPREZENTAT IN ACEST SIMULACRU DE PARTID DE ECHIPA LUI DAN CARLAN !
  7 PARLAMENTARI !!??? AFAR” DE BABE ANALFABETE, BETIVI SI GASCA DE SINECURISTI ALIPITA LOR SA NU VOTEZE NIMENI !!! MAXIM 3 PARLAMENTARI !
  BAGA LA CAP PULIME !!!

  • Nu stiu daca cel ce se semneaza „bucur” este si numele lui adevarat dar pentru ca eu am fost membru de partid in PNL nu vreau sa se asocieze numele meu de cel ce a scris „bucur”
   Este adevarat ca am gandire liberala dar pe mine nu ma reprezinta PNL Iasi deoarece promovarile nu se fac intotdeauna pentru competenta ta ci pe criterii de apartenenta la un anumit grup s-au daca esti in gratiile sefului ca sa fii numit.
   Prima data am luat contactul (nu eram membru de partid) cand am fost in staful de campanie a lui Relu Fenechiu si dupa ce cele 5-7 persoane am facut strategia de campanie, eu personal nici macar multumesc nu am primit.

   • I-am solicitat lui Fenechiu doua lucruri sa faca doua proiecte de lege care sa fie sustinute in Parlament, unul in care sa consumatorii sa aiba reprezentanti in consiliile de administratie la furnizorii de utillitati si al doilea proiect sa fie sterse penalitatile la asociatiile de proprietari pe care le au de la furnizorii de utilitati care sunt dovediti ca au facturile mai mari decat in realitate trimise asociatiilor de proprietari
    Normal ca nici unul din aceste proiecte nu a fost promovat chiar daca promisiuni au fost facute.

    • A doua oara am ajuns in PNL prin fuziunea PDL cu PNL-ul, eu ajuns in PDL prin fuziunea Fortei Civice cu PDL si dupa cateva luni bune cand a, constatat ca nu s-a schimbat nimic din ce stiiam eu in PNL mi-am dat demisia, in scris, din PNL.
     In aceea perioada am fost secretar executiv in BPN-ul municipal al PNL.
     Am scris toatea astea ca sa arat ca nu-mi este frica sa-mi dau numele si sa-mi asum faptele mele iar daca acea persoana care a facut primul comentariu s-a semnat bucur folosind si un limbaj care nu este adecvat cand discuti despre lucruri serioase, face parte s-au a facut parte din PNL dar stie ca si eu am fost a folosit numele cand a facut comentariul mi se parea normal sa-si decline identitatea daca are coloana vertebrala si vrei sa schimbi ceva nu sa se ascunda sub anonimat s-au dand nume ce nu au tangenta cu persoana lui

     • Totusi am si persoane in PNL pe care le respect pentru ca sunt integre si poate asta le face sa nu fie in fata

 • FRAŢILOR AM ÎNCEPUT SĂ MĂ DEŞTEPT ! AM POSTAT PE FACEBOOK SUSŢINERE FAŢĂ DE KOVESI !! DAR NU MAI VOTEZ HOŢI ÎN PARLAMENT !! NU POATE KOVESI SA BAGE ÎN PUŞCĂRIE ATÂŢIA HOŢI CÂT VOTĂM NOI CA PROŞTII !!

 • DEVIZA NOASTRĂ ! NU VOTĂM HOŢII LUI FENECHIU ŞI NICHITA ! SUNT AŞA DE MULŢI CĂ NU POATE IOHANNIS SI KOVEŞI SĂ-I BAGE LA PUŞCĂRIE PE TOŢI !!

Adauga un comentariu