Magazin

Legendele Palatului Cotroceni! Ce au declarat fostii „locatari” despre fenomenele stranii

Publicat: 03 nov. 2014
1
Ca orice cladire veche, Palatul Cotroceni, locul in care isi desfasoara activitatea Presedintele Romaniei are si ea legendele ei, unele de-a dreptul infioratoare.
Inca de pe vremea in care seful de la Cotroceni era Ion Iliescu se vorbea despre cucuveaua care-i  speria cu cantecul sau pe angajatii de la Administratia Prezidentiala. Alte marturii vorbesc, insa, despre lucruri mult mai stranii care se petrec la Cotroceni. Printre legendele cele mai cunoscute despre fenomenele stranii de la palat sunt “miresele”.

Citeste si:Ion Iliescu a facut un batran sa planga

Paznicii si SPP-istii povestesc ca, noaptea, pe anumite culoare ale palatului apar “Miresele de la Cotroceni”, stafii care ingheata sangele in venele celor care le intalnesc. Angajatii povestesc pe la colturi ca, la un moment dat, un fost om de la SPP s-a speriat atat de tare de aparitiile stranii incat si-a armat pistolul si putin a lipsit sa nu-l si descarce.
Iar “Miresele de la Controceni” se pare ca nu sunt singurele energii care ar bantui zona. Ramane ca viitorul “locatar” de la Palat sa descopere aceasta latura mistica a cladirii.
Sursa: wowbiz.ro Adauga un comentariu