Magazin

LEGATURA dintre Mihaela RADULESCU si „X Factor”. Ce va face in EMISIUNE!

Publicat: 08 aug. 2013
1

Mihaela Radulescu a postat pe Facebook doua fotografii in care apare in cadrul emisiunii X-Factor Romania. Aceasta pregateste o surpriza in urmatorea editie, fiind invitat rapper-ului Cheloo pentru a „tria” si sfatui concurentii.

Mihaela Radulescu urmeaza sa apara in una dintre viitoarele editii ale emisiunii X-Factor, de la Antena 1, in calitate de invitata a unuia dintre jurati, nimeni altul decat rapperul Cheloo, scrie libertatea.ro. Alegerea controversatului artist o mira chiar si pe diva, care a postat un mesaj si doua fotografii pe Facebook, pentru a consemna evenimentul in analelele virtualului.

„Cheloo si eu, pe aceeasi canapea…. Pare ciudat, dar…el a vrut ! Fiecare membru din juriul X Factor aduce un invitat-surpriza pentru concurentii lui, exact cand se decide cine ramane in Gala. Cheloo m-a vrut pe mine. Am zis…bip:) si am venit ! Super concurenti anul asta, cel putin la grupurile lui Cheloo (doar pe ei am avut voie sa-i vad) ! Cheloo….adorabil …bip:)))) A fost cam interesant sa-mi petrec 8 ore cu Cheloo si cu toate bip-urile lui…… si cu toate armurile lui…”, a scris Mihaela pe Facebook.
Adauga un comentariu