Magazin

Leac NATURAL pentru cancer, descoperit intr-o planta

Publicat: 26 feb. 2014
1

Cancerul de col uterin poate fi tratat cu ajutorul unui compus natural, extras dintr-o planta, potrivit oamenilor de stiinta de la Universitatea Putra, din Malaezia.

Anuntul a fost facut de doctorul malaezian Ahmad Bustamam, chiar daca descoperirea sa nu a fost aprobata inca de Ministerul Sanatatii din aceasta tara, informeaza ziare.com.

Citeste si: Ce boala grava puteti preveni daca mancati nuci de doua ori pe saptamana

„Aceasta descoperire a fost realizata si testata la universitate si este finantata public. Atunci, universitatea are dreptul sa faca anuntul descoperirii”, a spus dr. Ahmad, profesor in cadrul Departamentului de stiinte biomedicale al universitatii amintite.

Acesta a declarat ca noul compus a fost izolat dintr-o planta locala, numita lempoyang, o planta cu flori din speciile de ghimbir, frecvent intalnita in peninsula malaeziana.

Citeste si: Adevarul despre carne – bomba cu ceas

Descoperirea sa ar reprezenta primul caz documentat al unui compus natural, de origine vegetala locala, ce elimina celulele canceroase din colul uterin. De asemenea, se pare ca planta are efecte de micsoare a oricarui tip de tumoare.

Cu toate acestea, ministrul Sanatatii din Malaezia, Datuk Seri Liow Tiong Lai, a spus ca nicio descoperire stiintifica nu ar trebui sa fie facuta publica, fara a trece prin minister si nu poate fi numit un remediu, inainte de testele clinice corespunzatoare.

Citeste si: Toate femeile trebuie sa isi faca NEAPARAT aceste teste
Adauga un comentariu