Local

Le-a ajuns o zi! Iesenii nu au mai iesit si ieri la gratare

Publicat: 02 mai 2014
1

@ Daca in prima zi a lunii mai nu se mai gasea loc pentru un mititel pe gratar, in ziua de 2 mai iesenii au iesit in numar mult mai mic la iarba verde

In mica vacanta de 1 mai, mare parte din iesenii care nu au ales sa plece la mare sau la munte, au luat cu asalt zonele de agrement din jurul Iasului. Pe malul lacului Ciric, cu greu se mai gasea un gratar liber. Miile de ieseni care au ales aceasta zona au avut prilejul de a se bucura de o vreme perfecta pentru picnic, recitaluri de muzica populara si si-au delectat privirile cu ajutorul trupei de dans invitata la eveniment.

In a doua zi a lunii mai situatia a fost cu totul alta. Mult mai putini ieseni au ales sa petreaca si aceasta zi in natura. Prin poienile si padurile din jurul Iasului abia daca se zareau gratare fumegand. In zona lacului Venetia, padurile erau la fel de goale ca si parcarile. Nici la Ciric situatia nu era diferita. Din totalul de foisoare si gratare destinate petrecerii timpului liber, numai un sfert din ele erau ocupate. Nici sectorul de barci si hidrobiciclete nu era aglomerat, doar 2, 3 aparate plutind pe suprafata apei. In rest, liniste si pace, zona de paintball era libera, spatiile de joaca pentru copii erau goale, iar la aparatele gonflabile batea vantul. In schimb, din punct de vedere al curateniei, nimic de reprosat, iesenii fiind anul acesta mult mai civilizati si mult mai atenti la mediul inconjurator.

Click aici pentru a vedea imagini.
Adauga un comentariu