Magazin

Laurette si-a botezat fetita in secret

Publicat: 22 apr. 2012
1
Mama fostei iubite a partenerului lui Laurette, Mihai, sustine ca frumoasa mulatra si-a fi botezat astazi fetita, in mare secret, la o biserica din sectorul 4 al Capitalei.
Mioara, mama fostei iubite a barbatului lui Laurette, a declarat pentru Cancan.ro ca botezul ar fi avut loc astazi, in jurul orei 15.00. Femeia sustine ca ea a vazut doar cateva masini in curtea bisericii si a fost uimita ca nu era prezent niciun reporter, nu erau camere video si nici aparate de fotografiat care sa imortalizaze fericitul eveniment, semn ca Laurette a vrut discretie maxima.
„Un fel de secret. Nici muzica, nici nimic! Sa nu se auda, sa nu se simta! Ea spunea ca face botezul in Israel, dar se vede ca Israelul este de fapt parohia Aparatorii Patriei 2; biserica se numeste Sfantul Ambrozie. Este chiar langa blocul meu. Eu nu stau prea mult in tara, vin din cand in cand. Astazi erau vreo trei persoane care au observat-o pe Laurette. Atunci am intors capul si Laurette intrase in biserica. Erau foarte putine masini. Nu am mai vazut absolut pe nimeni. Este o bisericuta mica. Iar Laurette era ca si cum s-ar fi ferit de toata lumea. A venit ea din Corbeanca sa faca botezul la o biserica atat de mica si de prapadita, in comparatie cu unde s-ar fi putut duce ea cu copilul! Asta e biserica de cartier”, a povestit doamna Mioara, pentru Cancan.
Laurette era imbracata elegant pentru aceasta ocazie speciala. „Dar pentru bisericuta asta e ca nuca in perete pentru persoanele de talia ei. Era aici, intr-o biserica mica, de cartier. Ce sa caute ea aici? Ca sa nu o vada, sa nu o stie nimeni!”, a mai spus doamna Mioara pentru Cancan.Adauga un comentariu