Magazin

Laurette s-a impacat cu fostul iubit, Mihai? Vezi ce spune vedeta

Publicat: 26 oct. 2013
1

Desi s-a spus ca participarea la emisiunea «Marul Discordiei», unde a incercat sa isi gaseasca jumataea, a apropiat-o pe Laurette de fostul iubit, fosta asistenta TV se simte bine cu statul de femeie libera si nu are de gand, deocamdata, sa se impace cu Mihai.

Laurette le-a explicat celor de la ziarulring.ro ca Mihai nici macar nu a fost la filmarile pentru emisiune. Desi cei doi nu mai formeaza un cuplu, Mihai e inca prezent in viata lui Laurette in calitate de tata al fetitei ei.

„Am fost in Africa, in Tunisia, pentru filmarile la >. Nu este adevarat ca m-am impacat cu Mihai. Nu a venit la filmari, asa cum s-a speculat. De ce sa vina? Momentan, imi este bine asa. Imi doresc sa fiu singura. Vorbim in calitate de parinti, pentru ca asa mi se pare normal, sa avem grija de cea mica. Mihai ma ajuta cu ce poate, este prezent langa mine si fetita de cate ori este nevoie. Din punctul asta de vedere, avem o relatie ok. Daca o fi sa ne impacam pe viitor, asta ramane de vazut. Momentan, suntem cei mai buni prieteni”, a spus mulatra.

Cei doi s-au inteles atat de bine dupa despartire, incat Laurette nu a fost nevoita sa inceapa un proces pentru stabilirea pensiei alimentare, dar stie ca pot aparea oricand probleme sau schimbari in viata lor.

„In momentul de fata nu am ajuns la niciun proces, de fapt, nici nu-mi doresc sa ajung in instanta. E important sa ne intelegem ca oamenii in ceea ce o priveste pe Serena, dar niciodata sa nu spui >. Poate in viata mea o sa apara cineva, poate si in a lui. Cine stie ce probleme mai intervin?!”, a completat ea.
Adauga un comentariu