Magazin

Laurette regreta ca si-a pus silicoane

Publicat: 08 feb. 2013
1

La aproximativ un an de la incidentul in care s-a ales cu arsuri grave pe abdomen dupa ce a urmat un tratament de infrumusetare, Laurette are abdomenul plin de cicatrice.

Ea e hotarata sa mearga pana an panzele albe pentru a primi despagubiri. Mai mult, ea regreta ca si-a pus si silicoane.

„Am trecut prin momente grele atunci. Am stat in spital timp de trei zile, intr-o perioada in care fetita mea avea nevoie de mine. Am facut tratamente cu creme, dar inca am semne. Se vindeca foarte greu. Am aflat ulterior de la politie ca acel aparat pe care l-au folosit nici nu era de fapt pentru estomparea vergeturilor, ci pentru epilare definitiva.

Am fost la un dermatolog, pentru ca trebuie sa dovedesc daca sunt cumva alergica la gelul care a fost folosit pe mine. Deocamdata dosarul e la politie, dar merg mai departe, pentru ca trebuie sa plateasca pentru ce mi-au facut”, a povestit Laurette, la emisiunea „Acces Direct”.

Si pentru ca experienta a traumatizat-o, Laurette regreta acum si faptul ca ulterior si-a pus silicoane.

„Regret ca le-am pus. Sotul meu s-a rugat de mine sa nu imi pun silicoane, pentru ca am sani frumosi. Dar asta este. Oricum, probleme nu am, ma simt bine”, scrie libertatea.ro
Comentarii
  • Cred ca as inebuni daca as sti ca in corpul meu se afla cava strain,cum ar fi silicoanele.Mi-ar trebui consiliere psihologica permanenta.

Adauga un comentariu