Magazin

Laurette, mesaj EMOTIONANT pe Facebook

Publicat: 30 dec. 2014
1

Mai este putin si intram intr-un alt an care speram sa fie mai bun si mai roditor decat a fost acesta. Cum dupa fiecare sfarsit se trage o linie si se analizeaza lucrurile bune sau rele, atat oamenii obisnuiti, cat si vedetele s-au apucat de socoteli.

La acest capitol se poate trece si Laurette, bruneta sexy care anul acesta a trecut prin stari total opuse.

Citeste si Impacare neasteptata in showbiz-ul romanesc

Recent, Laurette a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care si-a analizat fiecare intamplare nefericita ce a avut loc anul acesta. De asemenea, fotomodelul a dorit sa isi exprime si dorintele pentru anul 2015.

„S-a mai dus un an, plin de lacrimi, suferinta si probleme!! Un an in care am trecut prin multe, o experienta din care am invatat multe: cum sa ierti, sa iubesti, sa plangi, sa fii Fericit – Trist!!! Un an cu dezamagiri, regrete si vise spre viitor!!

Citeste si Transformare radicala! Cum arata Laurette in urma cu 10 ani – FOTO

Am invatat sa fiu puternica, chiar si atunci cand eram singura si ca intotdeuna cineva este langa Tine atunci cand te astepti mai putin!! Un an in care imi doresc sa las in urma tot ce a fost urat si sa privesc spre Viitor!! Sper ca anul ce vine sa imi aduca Fericire, Liniste sufleteasca si Iubire!! Asta va doresc si voua!!!”, a scris Laurette pe contul de socializare.

Fanii au fost foarte atenti la acest mesaj si imediat au „taxat-o”. Cele mai spumoase comentarii au fost: „Stii vorba aia..”cum iti asterni..asa dormi”? Suntem responsabili de ceea ce ni se intampla, chiar daca ne e greu sa recunoastem asta..”, „Asa chip angelic nu merita sa fie trist”, „Sper ca Noul An sa-ti tina zambetul pe fata si implinirile sa nu se mai termine… Meriti ce-i mai bun… Capul sus, te pup CIOCOLATO!!”.

Citeste si Nu ai sa crezi ce poate face Laurette cand este la volan! FOTO
Adauga un comentariu