Magazin

Laurette, in doliu: Doctorii mi-au omorat cel mai bun prieten

Publicat: 28 mart. 2012
1
Modelul de ciocolataLaurette trece prin clipe grele. „Mi-a murit cel mai drag prieten… . Am plans 2 zile si nici acum nu imi vine sa cred ca nu mai este”, a scris mulatra pe contul de socializare Facebook, unde a dezvaluit ca animalul ei de companie a decedat, scrie Libertatea.
„Asta seara (n.r.- marti seara) mi-a murit cel mai drag prieten, cel mai fidel si iubitor animal din cati am avut pana acum. Catelul meu pe care il iubeam enorm de mult, prietenul care a fost alaturi de mine si familia mea de aproape 7 ani. Am plans 2 zile si nici acum nu imi vine sa cred ca nu mai este.
E imposibill si de necrezut cum este posibil sa mergi la un cabinet medical pentru animale si sa ti-l opereze de altceva, numai de ce sufera nu. Efectiv mi-au omorat cateleul pe care l-am dus sanatos si in 2 zile mi-a murit acasa. Nu imi vine sa cred ce se intampla in cabinetele veterinare… Din cauza unui doctor imbecil care habar nu are pe ce lume traieste, mama s-a internat in spital. Cine are animale si iubeste animalele stie ce inseamna sa-ti pierzi un prieten de suflet pe care il cresti ca si copilul tau”, a continuat  Laurette .
Daca ai un caine sau o pisica ai si o inima mai sanatoasa. Cel putin acest lucru il spune un studiu conform caruia oamenii care sufera de diabet, hipertensiune sau au un nivel ridicat al colesterolului si au animale de companie se bucura in schimb de o mai buna stare de sanatate a inimii decat cei care au o astfel de afectiune si nu au animale.Adauga un comentariu