Magazin

Laurette da din casa Bahmuteanu-Prigoana!

Publicat: 13 aug. 2012
1

Colega de platou multa vreme cu Adriana Bahmuteanu, careia i-a fost asistenta pe vremea cand aceasta facea emisiune la Kanal D, Laurette a aflat detalii din culisele vietii acesteia alaturi de Silviu Prigoana.

Laurette, supranumita de Adriana Bahmuteanu pupaza„, pe vremea cand colaborau la TV, a fost luata prin surprindere de cele intamplate in familia Bahmuteanu-Prigoana.

De-a lungul vremii, mulatra a aflat si elemente de culise, desi nu isi explica cum s-a ajuns din nou la despartirea dintre cei doi.

„Probabil a avut un moment de furie si s-a intamplat ce s-a intamplat, o fi spart televizorul… Pentru ca Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt doua persoane diferite, sunt doua zodii puternice si sunt doua persoane foarte ambitioase si incapatanate.

Eu nu am auzit-o pe Adriana sa se planga ca ar fi violent domnul Prigoana sau ca se comporta urat cu ea. Singurul lucru pe care il mai spunea e ca era zgarcit si ea mereu isi cumpara lucruri din banii ei, pentru ca el nu-i dadea niciodata”, a povestit Laurette la Acasa TV, la „Povestiri adevarate”.

 „Nu stiu daca este un scenariu bine pus la punct sau ei doi chiar divorteaza. Pentru ca ei au tot divortat si s-au impacat de atatea ori incat oamenii nu mai stiu ce sa creada”, a mai spus Laurette.
 
 Sursa: cancan.ro
Adauga un comentariu