Local

Lantul de multiplexuri Village Cinemas deschide la Palas Iasi primul VMAX din afara Capitalei – FOTO

Publicat: 20 dec. 2011

Din aprilie 2012, data inaugurarii ansamblului urbanistic Palas, iesenii vor avea în orasul lor cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului si singura sala cu tehnologie ultraperformanta de tip VMAX din provincie, toate sub brandul Village Cinemas. Faimosul lant international de multiplexuri îsi face astfel intrarea pe piata din România si va deschide la Palas 10 sali, cu o capacitate totala de aproximativ 1.850 de locuri. Totodata, în sezonul cald, Village Cinemas va realiza proiectii în aer liber în teatrul de vara din gradina publica a centrului multifunctional. Cinematograful de la Palas va fi operat de Village Cinemas prin intermediul managementului din Grecia.

Salile vor avea o capacitate cuprinsa între 109 si 182 de locuri, iar 444 va avea cea de tip VMAX. Cinematografele VMAX beneficiaza de o prezentare a filmelor, o calitate a imaginilor si sonorizare digitala superioare. Ecranele au o latime de 20 metri si sunt situate în sali generoase, cu scaune de dimensiuni mari, cu dispunere în amfiteatru. VMAX este modalitatea de top de a experimenta filme cu maxima popularitate si rasunet!

Despre Village Cinemas

Village Cinemas, o adevarata forta în industria cinematografelor, face parte din concernul media si de entertainment Village Roadshow, înfiintat în 1954, în Australia. Village Roadshow se numara printre primele companii care au dezvoltat conceptul de „multiplex”, iar în domeniul filmelor este un major producator independent, printre succesele sale numarându-se trilogia „Matrix”, „Charlie and the Chocolate Factory”, „Happy Feet”, „I am Legend” si „Sherlock Holmes”. Astazi, concernul si partenerii sai strategici sunt prezenti în Australia, Singapore, precum si în Europa si SUA, cu cinematografe clasice, drive-in si cinematografe specializate – Cinema Europa si Gold Class.

Despre Palas

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group în Iasi, introduce conceptul „lifestyle center” pe piata de „mixed-use developments” din România. Acesta este un centru multifunctional regional, care se adreseaza nu doar iesenilor, ci si locuitorilor din judetele limitrofe, precum Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani si Neamt. Palas cuprinde: spatii comerciale, trei cladiri de birouri clasa A, hoteluri de 4*, centru sportiv si SPA, apartamente, cea mai mare parcare subterana din România cu aproximativ 2.500 locuri, gradina publica, cinema multiplex si teatru de vara.

Componenta de retail a ansamblului Palas este unica prin mixul între doua modele de succes: „shopping mall” si „shopping street”.
• Palas Mall va avea o suprafata închiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, department stores, supermarket Auchan, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment.
• Palas Shopping Street va fi prima strada comerciala de nivel occidental din România si va totaliza 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata închiriabila de 6.600 mp.

Printre brandurile care vor fi prezente la Palas se numara: H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Hervis Sports, Intersport, Ecco, Il Passo, KFC Drive Thru, Auchan etc.

Palas va fi inaugurat în luna aprilie 2012.
Comentarii
    • Suntem in 2017 si din 10 sali de cinema vmax s-a facut o ditamai banca si restu birouri :))) sa traiasca Nichita ca a vandut Iasu la jmecheri si prea jmecheritu prea deosebitu Dani patriarhu care are si el actiuni la Palas Iasi

Adauga un comentariu