Actualitate

Lacrimi si durere in familia barbatului ucis de avocatul criminal. Vecinii sunt inmarmuriti. Ultima plimbare inainte de moarte

Publicat: 19 sept. 2016
1

@ Vecinii familiei distruse de avocatul criminal au numai cuvinte de lauda la adresa celor doi soti @ Femeia este asistent la IRO, iar el era muncitor la CET @ Vecinii cred ca avocatul Iulian Gafon, cel care l-a ucis pe trotuar, sambata, pe Dumitru Nichita, are sanse sa scape basma curata

In familia barbatului ucis sambata pe trotuar, in timp ce astepta culoarea verde a semaforului, de avocatul criminal, curg lacrimi de durere. Familia, potrivit vecinilor, era una modesta, din oameni linistiti si muncitori, care si-au croit singuri un drum in viata. Dana Nichita (42 ani) este asistent la Institutul Regional de Oncologie, iar Dumitru Nichita (57 ani) a lucrat ca muncitor la centrala de termoficare a municipiului Iasi. Cei doi au facut impreuna doua fete, ambele la casele lor. Cei doi locuiesc in blocul 988, din cartierul iesean CUG.

„El se trage din zona Baltati. Am fost colegi 22 de ani la fostul CET. Era un om muncitor, calculat, care nu consuma alcool sau daca era o petrecere nu intrecea limita. Cei doi soti erau linistiti, ieseau des la plimbare. El ii aducea mereu flori. Foarte mare pacat ca s-a produs aceasta tragedie. Si sambata au iesit la plimbare. Din nefericire, a fost ultima”, a spus un vecin al familiei indurerate.
Cu toate acestea, oamenii si-au pierdut increderea in justitia ieseana si cred ca avocatul criminal, Iulian Gafon, va scapa basma curata.

„Nu se va intampla nimic cu cel care l-a omorat. In tara asta nu este dreptate. Va scapa basma curata, cum se intampla de obicei. E prea mare coruptia. Se face acum valva si de asta l-au arestat. Dupa ce se uita… il vor elibera”, a adaugat vecinul familiei Nichita.
Potrivit apropiatilor, femeia nu accepta sa vorbeasca cu nimeni, nici macar cu avocata angajata de dumneaei. Socul si suferinta prin care a trecut si trece femeia este de nedescris.

Cum s-a produs accidentul

Reamintim ca, sambata, avocatul Iulian Gafon, in timp ce afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf V si se intorcea de la o chefuiala stropita din belsug cu alcool, a lovit in plin doua persoane ce se aflau pe trotuar si asteptau culoare verde a semaforului la trecerea de pietoni, din zona Belvedere. Avocatul circula dinspre soseaua Voinesti spre Nicolina, iar la intersectia cu soseaua Nicolina, la virajul spre stanga, din cauza starii avansate de ebrietate si a vitezei, a scapat controlul volanului, a intrat violent cu roata din partea dreapta fata in bordura si l-a izbit in plin pe Dumitru Nichita.

Potrivit martorilor, imediat dupa producerea tragediei, avocatul a fugit, el fiind prins rapid de politistii rutieri, cateva minute mai tarziu, in zona Kaufland Nicolina, datorita numarului de inmatriculare care i-a cazut in momentul impactului. Dupa ce a fost prins, fiind testat alcoolscopic, acesta prezenta o imbibatie de 1,23 la mie alcool pur in aerul respirat. A fost transportat la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Avocatul criminal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Sentinta magistratilor Curtii de Apel a fost data duminica. 

Citeste si:  Un avocat din Iasi a ajuns in boxa criminalilor! A ucis cu sange rece un pieton aflat pe trotuar si a fugit! Iata filmul tragediei! FOTO, VIDEO
Comentarii
  • Au doar o singura fata care are cam 20 de ani si nu-i la casa ei. Au fost intr-adevar o familie deosebita. Dumnezeu sa-l odihneasca pe dl. Nechita si doamnei sa-i dea multa sanatate si putere.

  • Am constatat ca avocatii Baroului Iasi sunt niste lepre ordinare din toate punctele de vedere ,niste fomisti rau pregatiti care stau la usa instantei si cand vad un cetatean napustesc ca hienele flamande , niste penibili lipsiti de pic de onoare si demnitate, ici colo gasesti cate unul mai de doamne ajuta, in rest numai adunatura si nepotism .

  • STRIBLEA ,ar trebui sa faca un pic de ordine fata de ” gunoaiele” care isi fac veacul numai la usa instantelor , am observat si io ca unii sau transformat in portari . RUSINE BAROUL IASI.

      • Iese ma-ta in strada si atat! Ar trebui sa ieșiți in strada ca va lasa Guvernul fără locuri de munca,ca va condamna copiii la lipsuri,foamete si un viitor mai bun! Sa ieși in strada ca părinții noștri n au bani de medicamente după ce au muncit o viața întreaga! Ca tu nu o sa mai ai pensie pentru ca tineretul din ziua de azi nu mai are locuri de munca si in mod automat peste zeci de ani nu vor mai fi bani de pensii! ,,Judecători” online ce sunteți ! Trăiți sa faceți rău celor care sunt la ananghie! Rusine!

  • Raspund omului simplu care cheama oamenii in strada din cauza guvernului. Sa fim drepti, in cazul de fata guvernul nu are nici un amestec. Dar se apropie alegerile si postacii de serviciu tebuie sa arate ca isi fac treaba.
    Eu zic sa asteptam decizia instantei. Personal cred ca acest avocat criminal va lua ani grei de mititica. Pacat ca prin aceasta nu se mai poate repara nimic pentru victima si familia lui.

Adauga un comentariu