Eveniment-Social

La Palas Mall navhighezi spre concediu. Trei vacante in Tenerife si alte mii de premii, la Tombola Verii

Publicat: 24 iun. 2016
1
Visezi la o vacanta pe o insula cu peisaje spectaculoase, rasfatata mereu de razele soarelui? Vara aceasta, Palas Mall iti poate indeplini aceasta dorinta si te trimite in Tenerife, daca faci cumparaturi si te inscrii la campania „Navigheaza spre concediu”. Alte mii de accesorii de vacanta te asteapta la tombola verii. In perioada 24 iunie – 10 iulie 2016, Palas Mall iti ureaza „Bine ai venit la bord!” si te rasplateste pentru cumparaturile facute cu mii de premii de vacanta.
Trei excursii in Tenerife, „Insula Primaverii Vesnice”, pot fi castigate la tragerile la sorti din zilele de 2, 3 si 10 iulie. Tenerife este cea mai mare insula din Arhipelagul Canare si ii fascineaza pe vizitatorii sai cu plaje spectaculoase, munti, paduri luxuriante, precum si cu vremea insorita mai tot timpul anului. Castigatorii vor merge in vacanta impreuna cu o persoana draga si se vor relaxa la malul Oceanului Atlantic timp de 7 zile, transportul si cazarea fiind asigurate.
Pentru a participa la tombola verii, clientii Palas Mall sunt invitati sa mearga cu bonurile in valoare de minimum 150 de lei la centrul de premiere special amenajat in forma de timona, situat la nivelul 0, in proximitatea magazinului MAC. Odata ajunsi la bord, vor putea naviga pana la unul dintre miile de premii garantate: invitatii la piscina, genti de plaja, sedinte de masaj, sedinte la solar, bauturi racoritoare si vouchere de cumparaturi la magazine. Palas Mall, deschis la distractie!Adauga un comentariu