Magazin

La nici doua saptamani dupa ce a nascut, Andreea Balan a dat vestea cea mare: Ii va bucura pe multi!

Publicat: 22 oct. 2016
1

Andreea Balan reia filmarile la „Te cunosc de undeva”, la mai bine de o saptamana de cand a nascut.

Interpreta a facut anuntul pe contul de socializare, in urma cu putin timp.Cat timp a stat acasa, Andreea Balan a fost inlocuita de Furnica, pe numele ei adevarat Dana Luca.

Andreea Balan reia filmarile la „Te cunosc de undeva”, desi nu a trecut mult timp de cand adus pe lume primul copil. Spre deosebire de alte vedete, care au vrut sa petreacamai mult timp cu bebelusul lor, artista este nerabdatoare sa ajunga din nou la masa de jurat in emisiunea de la Antena 1. Saptamana viitoare reiau filmarile la «Te cunosc de undeva„, a scris iubita lui George Burcea pe Facebook.

Ella, fetita Andreei Balan si a lui George Burcea a primit nota 10 la nastere si a avut o greutate de 3,270 de grame si 49 de centimetri lungime. Micuta a venit pe lume cu o zi si cateva ore mai devreme, decat planuise Andreea.

Desi anuntase ca va face cezariana azi, cantareata a intrat in travaliu duminica dimineata, reprogramat operatia pentru ora 15.00, dar la 12 era deja mama.Desi a filmat pana in ultima clipa pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, treaba nu a fost incheiat pana la momentul nasterii si, pentru ca nu se asteapta ca artista sa revina imediat la job, mai ales ca, se pare, i-a anuntat déjà ca vrea sa se dedice pentru o vreme Ellei, producatorii i-au gasit un inlocuitor.

Astfel, scaunul ei de jurat va fi ocupat de cunoscuta coregrafa Dana Furnica. Pe langa pregatirea pe care o va face cu toti concurentii, le va evalua si prezenta scenic, cel pusin 2-3 editii, pana cand Andreea va reveni la filmari.
Adauga un comentariu