Eveniment-Social

La Deleni a fost inaugurata prima baza sportiva construita de Guvern

Publicat: 07 sept. 2011

@ Ieri, primarul Dumitru Prigoreanu si omul de afaceri Gheorghe Cretu, in calitate de reprezentant al firmei care a efectuat lucrarile, au taiat panglica la baza sportiva din Deleni @ Este prima baza sportiva finalizata in cadrul unui program national demarat in acest sens in urma cu trei ani

Ieri, la Deleni, a fost inaugurata prima baza sportiva realizata in cadrul unui program national demarat in acest sens de Guvern in urma cu trei ani. Este vorba de programul national de construire a unor baze sportive in mediul rural, finantat prin celebra OG nr. 7/2006. In judetul Iasi au demarat lucrarile pentru construirea a 30 de astfel de baze sportive si se pare ca, deocamdata, a fost finalizata numai cea din comuna Deleni. Panglica a fost taiata de primarul Dumitru Prigoreanu si de Gheorghe Cretu, managerul firmei Cretu Company SRL, care a realizat lucrarile. „Ma bucur ca am reusit sa finalizez aceasta investitie in comuna Deleni, de care sunt legat sufleteste. Daca voi fi ales primar la Harlau, voi face o baza sportiva mai frumoasa sau cel putin la fel ca cea de la Deleni. De asemenea, am de gand sa continui proiectele primarului Constantin Cernescu, daca acestea vor exista”, a declarat Gheorghe Cretu.

Reamintim ca acesta si-a anuntat candidatura pentru fotoliul de primar al orasului Harlau. Baza sportiva din Deleni cuprinde un teren de fotbal dimensionat astfel incat sa poata gazdui competitii sportive, o pista de atletism si vestiare racordate la retelele de utilitati. Lucrarile au demarat in anul 2009, iar investitia a ajuns la aproximativ 7 miliarde lei vechi. „Aceasta investitie era necesara pentru comuna Deleni pentru ca avem multi tineri care vor sa faca sport. Am infiintat in comuna Deleni Asociatia Sportiva Progresul, care sprijina echipa de fotbal, dar si pe copiii care practica handbalul si oina. La anul vom inscrie echipa de fotbal in campionat. Anul acesta nu s-a putut deoarece nu era gata stadionul”, a declarat primarul Dumitru Prigoreanu.
Comentarii
  • Mita electorala aduce cele mai mari beneficii si are cele mai mici riscuri in colegiile predominant rurale.Oamenii se vand pe sume ridicole, proportionale cu saracia locului, zahar, ulei,festivaluri, zilele comunei etc.Cu 3-* sute de pungi si galeti goale, ai castigat alegerile la Deleni. Cat a luat prigoreanu de la putere, ca primar al opozitiei ca sa tradeze si sa sprijine campania murdara a puterii?

Adauga un comentariu