Magazin

La asta nu se astepta nimeni! Cu cine a „inlocuit-o” Speak pe Delia si cum suna acum „A lu’ Mamaia” – VIDEO

Publicat: 05 iul. 2014
1

Inca de la lansare, imnul statiunii Mamaia a facut furori, publicul primind foarte bine melodia cantata de Delia si Speak. Acum, insa, fanii piesei vor avea o mare surpriza. Un cunoscut cantaret de la noi “i-a luat locul” blondei.

Vara aceasta, statiunea Mamaia a avut cel mai reusit imn de pana acum. “A lu’ Mamaia”, piesa Deliei si a lui Speak a facut ravagii pe litoral, fiind fredonata de toti cei care merg la mare. De asemenea, pana si aceia care au ramas acasa, viseaza cu ochii deschisi la soare si plaja, tot pe ritmurile celor doi artisti.

Dupa acest succes, Speak s-a gandit ca ar fi momentul sa le pregateasca fanilor un alt “cadou”. Intr-un spectacol, acesta a surprins pe toata lumea atunci cand a cantat piesa “A lu’ Mamaia” alaturi de Alex Velea. Si, daca ar fi sa ne luam dupa valurile de aplauze pe care le primeste, putem spune ca ideea lui a fost una destul de reusita.

Publicul a cantat la unison cu cei doi artisti, dar si cu Delia, a carei voce rasuna puternic din difuzoare. Si, ce poate fi mai frumos pentru un cantaret decat sa vezi in fata ta o mare de oameni care canta odata cu tine. Asa ca, Delia si Speak au dat lovitura vara aceasta.
Adauga un comentariu