Magazin

La 10 ani, in ipostaze sexy!

Publicat: 05 aug. 2011
Imagini provocatoare cu o fetita de numai 10 ani, Thylane Lena-Rose Blondeau, au socat o lume intrega. La aceasta varsta frageda, fetita apare in reviste de moda in ipostaze mult prea mature pentru varsta ei. 
Desi a mai aparut in reviste de moda, in ultimul pictorial din revista franceza Cadeaux totul este dus la extrem. Prea mult machiaj, costume exagerate si o accentuare a sexualitatii. 
Aceste fotografii sunt anormale fiindca, nu doar ca sugereaza imaginatia unui adult, si nu inocenta strengareasca a unei minti de copil, ci au si o puternica nota sexuala. Fetita isi tuguie buzele rujate voluptos, invitand cititorii sa o priveasca ca pe o „partida” numai buna de luat in seama, insa (atentie, nu va lasati inselati), e doar un copil!
Opinia publica a avut o reactie vehementa in aceasta privinta: un pshiholog britanic afirma pentru dailymail ca:  „expunerea unui copil la acest stil de viata este de condamnat, nu numai pentru ca rapeste inocenta copilariei, dar are si efecte psihologice majore pe termen lung.”.
Tags:Adauga un comentariu