National

Klaus Iohannis, prima reactie dupa mai bine de cinci ore de la prabusirea elicopterului SMURD

Publicat: 02 iun. 2016
1

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, la 5 ore de la prabusirea elicopterului SMURD, un mesaj de condoleante familiilor celor care au murit in urma prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova, precum si medicilor, colegi cu victimele tragediei.

„Am aflat cu durere de tragedia petrecuta in Republica Moldova, unde un elicopter SMURD s-a prabusit in urma unui teribil accident. Patru vieti au fost curmate in timpul unei operatiuni care avea menirea sa salveze o alta viata. Transmit condoleante familiilor victimelor, cat si medicilor care si-au pierdut astazi colegii!”, este mesajul transmis de presedintele Iohannis, pe pagina sa de socializare.

Citeste si BREAKING NEWS. Elicopterul SMURD Iasi s-a PRABUSIT in Republica Moldova. TOTI cei 4 pasageri sunt MORTI – UPDATE FOTO, VIDEO

Patru persoane au decedat, joi, in urma prabusirii unui elicopter SMURD in zona raionului Cantemir, localitatea Haragas din Republica Moldova. La bordul elicopterului se afla un echipaj format dintr-un pilot, copilot, medic si asistent.

Citeste si Care sunt cauzele prabusirii elicopterului SMURD. Iata cele 3 ipoteze
Adauga un comentariu