National

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre Teatrul Nottara

Publicat: 25 nov. 2015
1

Este OFICIAL! Teatrul Nottara se muta la Palatul Cotroceni. O anunta Administratia Prezidentiala, dupa o intalnire a presedintelui Klaus Iohannis cu directoarea Teatrului Nottara, doamna Marinela Tepus.

„Miercuri, 25 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, a avut loc o intalnire intre reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale si directorul Teatrului Nottara, doamna Marinela Tepus.

Citeste si Mircea Diaconu: Delasarea romaneasca ucide mai mult decat coruptia

Dialogul a avut loc pe fondul suspendarii, pe termen nedefinit, de catre conducerea Teatrului Nottara a tuturor spectacolelor si evenimentelor programate in salile situate in cladirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, Bucuresti.

Citeste si Actorii au dat in judecata Teatrul Nottara. Vezi de ce

Administratia Prezidentiala va pune la dispozitia Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, in conditiile convenite printr-un protocol incheiat intre cele doua parti pentru desfasurarea activitatii teatrului, in masura in care spatiul permite acest lucru.

In urma discutiei, s-a stabilit ca o prima reprezentatie sa aiba loc sambata, 5 decembrie a.c., ora 19.00, sub titulatura „Teatrul Nottara si invitatii sai”. Administratia Prezidentiala si-a manifestat disponibilitatea de a gazdui spectacolele Teatrului Nottara, in acord cu posibilitatile sale, pana la rezolvarea situatiei actuale”, transmite Presedintia.
Comentarii
Adauga un comentariu