National

Jurnalistul Dorin Chiotea si-a anuntat DEMISIA, revoltat pe un ministru tehnocrat

Publicat: 03 iun. 2016
1

Jurnalistul Dorin Chiotea isi anunta prietenii virtuali ca demisioneaza din functia de consilier personal al ministrului Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa, deranjat de reactia demnitarului fata de dezvaluirile facute de Maria Olaru in cartea autobiografica.

„Ca urmare a declaratiilor doamnei ministru Elisabeta Lipa, imi anunt public DEMISIA de onoare din functia de CONSILIER PERSONAL al dansei. Luni voi face demersurile oficiale. Ii sunt prieten apropiat si stiu ca e o mama devotata, un parinte exceptional, o sotie model. Regret cuvintele sale, sunt convins ca nu reflecta gandirea dumneaei. La randul meu, sunt persoana publica, jurnalist care critica astfel de derapaje si tata a trei copii. Nu pot sa ma asociez cu aceasta situatie nefericita.

PS Alte comentarii in plus nu doresc sa mai fac.”, este mesajul postat, vineri, de Dorin Chiotea pe pagina sa de socializare.

Decizia jurnalistului survine in urma afirmatiilor facute de ministrul Sportului, Elisabeta Lipa, la GSP, cu privire la dezvaluirile facute de fosta mare gimnasta Maria Olaru in cartea ei.

Ministrul a spus ca ea nu crede ca e adevarat ce a scris fosta campioana in cartea sa autobiografica in legatura cu bataile administrate si cu violenta verbala de la lotul national de gimnastica, mai ales in cazul antrenorilor Mariana Bitang si Octavian Bellu.

„Si, chiar daca ar fi fost adevarate”, a pretins ministrul Tineretului si Sportului, informatiile nu trebuiau tiparite pentru ca „alunga copiii de la gimnastica”!

„Nu aveau ce sa caute aceste pasaje, era bine sa nu fi aparut in carte!”.

„Si chiar daca am fost lovita eu nu o sa spun! Daca ma calcau in picioare sau m-ar fi calcat in picioare, astazi daca as fi fost intrebata despre asta nu as fi raspuns niciodata!”, a continuat Lipa.
Adauga un comentariu