National

Jurnalist AMENINTAT cu arma de un politist DIICOT

Publicat: 10 feb. 2016
1
Un incident extrem de grav a avut loc astazi, in timpul unor descinderi ale politistilor de la DIICOT Timisoara, la o grupare de traficanti de droguri. Cameramanul unei televiziuni a fost amenintat cu arma de un politist pana si-a inchis camera. Ancheta DIICOT a monitorizat o grupare care a alimentat cu droguri sintetice si cannabis consumatorii din vestul tarii. Cand se intra in locuinta unuia dintre suspecti, unul dintre politistii de la „Crima Organizata” a facut un gest incredibil. In timp ce mascatii de la Serviciul pentru Operatiuni Speciale sareau gardul cu lanternele de pe casti pornite, ofiterul s-a intors brusc spre cameramanul unei televiziuni centrale, care era pe strada, si i-a cerut sa opreasca lampa de pe camera.
Imediat, a fost oprita lumina si camera lasata in jos. Ofiterul a scos pistol din toc si i l-a pus cameramanului in piept, cerandu-i sa se puna pe jos. Desi jurnalistul nu era un pericol pentru nimeni, a fost tinut la pamant cateva zeci de secunde si amenintat cu arma. Doar cand a aparut colega acestuia, politistul l-a eliberat. Nucleul gruparii este format din cinci barbati, toti avand condamnari pentru trafic de droguri. Acestia au vandut orice era nevoie pe piata de la amfetamina, pentadrina sau MDMA pana la cannabis sau cocaina. Politistii urmeaza sa aduca la audieri 38 de persoane, traficanti si consumatori de droguri, la sediul DIICOT Timisoara.Comentarii
  • NU VREAU SA APAR POLITISTII ,DAR LA ACTIUNI DIN ACESTEA NU AU CE CAUTA ZIARISTI ACUMA NU,DAR POT AVEA LOC SCHIMBURI DE FOCURI ,INCIDENTE ,NU AU CE CAUTA ziaristi ,gruparile acestea nu lucreaza cu bete de chibrit,ZIARISTI PROSTI SI PROSTI.

Adauga un comentariu