International

Juncker: „Sunt profund socat de evenimentele de la Paris”

Publicat: 14 nov. 2015
1

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat ca este „profund socat” in urma atacurilor care au avut loc vineri seara la Paris si in zona Stade de France, in nordul capitalei, exprimand in acelasi timp „solidaritatea” UE.

„Sunt profund socat de evenimentele de la Paris. Ne exprimam deplina solidaritate cu poporul francez”, a scris Jean-Claude Juncker intr-un mesaj pe Twitter, in timp ce ultimul bilant anunta cel putin 60 de morti.

La randul sau premierul Belgiei, Charles Michel, a prezentat „condoleante” si a dat asigurari, pe contul sau de Twitter, ca „Belgia este alaturi de Franta”.
Comentarii
  • juncker este impresionat de moartea cetatenilor francezi el cu Merkel si Holande care a umplut tarile europene cu toate natiile posibile sa raspunda pentru moartea cetatenilor nevinovati francezi si romani .Holande a decretat doliu national si cu asta basta s-a spalat pe miini de singele cetatenilor morti fara nici o vina. Eu il intreb de ce a fugit de pe stadion si nu a iesit in fata acelor barbari care i-au adus peste poporul francez sa-si apere cetatenii cu pieptul lui cel viteaz dupa cum se da si se tine tot timpul pe linga Merchel si ponegreste si forteaza toate statele europene sa ia imigranti.

Adauga un comentariu