Magazin

Julia Roberts si Alec Baldwin, intr-un film despre maladia SIDA

Publicat: 22 ian. 2012
1
Actorii Julia Roberts si Alec Baldwin fac parte din distributia filmului „Normal Heart„, de Ryan Murphy, o adaptare cinematografica a musicalului omonim despre primele cazuri de HIV inregistrate in New York.
Actorii i se vor alatura lui Mark Ruffalo, care a semnat un contract in acest sens in iunie, anul trecut, informeaza Mediafax.
Piesa a fost montata pentru prima data off-Broadway in 1985 si spune povestea primelor cazuri de HIV/SIDA inregistrate in New York.
Potrivit The Hollywood Reporter, Julia Roberts va juca rolul unei doctorite in scaun cu rotile, care este una din putinele persoane ce iau in serios noua boala. Rolul acesta i-a adus lui Ellen Barkin un premiu Tony.
Alec Baldwin va juca rolul fratelui homofob al personajului interpretat de Ruffalo.
Julia Roberts a mai jucat intr-un film regizat de Ryan Murphy, in 2010 – „Mananca, roaga-te, iubeste/ Eat, Pray, Love”.
Julia Roberts, detinatoare a unui premiu Oscar, care si-a castigat celebritatea cu rolul din filmul „Frumusica/ Pretty Woman”, a putut fi vazuta recent alaturi de Tom Hanks in lungmetrajul „Larry Crowne”.
Cariera lui Alec Baldwin a fost construita cu ajutorul unor roluri importante in teatru si in filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar. Actorul american a demonstrat ca este talentat si in roluri comice, precum cel din serialul de televiziune „30 Rock”, si a prezentat „Saturday Night Live”, o celebra emisiune TV de comedie din Statele Unite.Adauga un comentariu