Eveniment-Social

Judecatorii au prelungit arestarea lui Vlad Tepes de la Targu Frumos

Publicat: 22 mai 2013
1

Ieri, magistratii de la Tribunalul Iasi au decis sa prelungeasca arestarea preventiva pentru Mihail B., adolescentul de 16 ani din Targu Frumos, care a tras in teapa un boschetar. Initial, anchetatorii au crezut ca este vorba de o razbunare crunta a unor persoane cu care se certase victima. Situatia a fost lamurita pe deplin in momentul in care oamenii legii au vazut  momentul in care s-a produs agresiunea, surprinsa de o camera de supraveghere a unei banci din zona.
Anchetatorii sustin ca agresiunea a avut loc in noaptea de 27/28 aprilie 2013. Constantin Moisesin, de 60 ani, dormea pe trotuar in zona Raiffeisen Bank, din centrul orasului Targu Frumos. Un grup de patru tineri, printre care si Mihail B., de 16 ani, a trecut prin zona si a inceput sa faca glume pe seama boschetarului care era mort de beat. Mihail i-a dat pantalonii in jos victimei, dupa care i-a bagat in anus un bat cu o grosime de 2,7 centimetri si o lungime de 70 centimetri. Dupa ce i l-a infipt aproximativ 20 de centimetri, a sutat de cateva ori in capatul tepusei pana i-a strapuns organele interne si i-a ajuns in zona subclaviculara. Victima inca mai traieste, insa medicii nu pot aprecia cum va evolua starea sa de sanatate.
Comentarii
  • Omorati-l naibii pe ticalosul asta, si nu-l mai comparati cu Vlad Tepes, care tepuia hotii si criminalii-asta e un ordinar fara nimic omenesc in el. Trebuie spanzurat ca pe cainii turbati.

Adauga un comentariu