National

Judecatorii au decis: Iohannis pierde casa din Sibiu

Publicat: 12 oct. 2016
1

Klaus Iohannis pierde casa din Sibiu. La Curtea de Apel Pitesti a avut loc un nou termen in procesul in care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se judeca pentru o casa din Sibiu. Presedintele nu a fost prezent la infatisare, insa a fost criticat dur de avocatul partii adverse.

De asemenea, cei doi batrani cu care presedintele se judeca au adus si ei acuze la adresa lui Iohannis, iar in final instanta a dat castig de cauza celor doi.

”Acesti batrani sunt oamenii care fac presiuni asupra justitiei, care au luat una din casele lui Iohannis, care a fost agonisita din meditatii. Ce tupeu poti avea sa vii sa spui ca acesti oameni au facut presiuni asupra justitiei dupa 15 ani de stat in judecata? Cu asta am spus tot!”, a declarat, ironic, avocatul celor doi batrini, Virgiliu Viorel Vulcan.

Partea vatamata, formata din Elisabeta Antonescu si Ion Oarga (vecini), a locuit timp de 50 de ani in casa pentru care acum se judeca cu presedintele Romaniei. Acestia sustin ca ei sunt proprietarii de drep si ca vor merge pana in panzele albe pentru a-si pastra imobilul. Daca nu se va putea, singura varianta va fi ”la cimitir”, afirma unul dintre cei doi, Ion Oarga.

”De 50 de ani stau acolo, ne-am pomenit cu contractele de vanzare-cumparare anulate, fara sa ne cheme in instanta, fara nimic. Domnul Iohannis a avut painea si cutitul in mana, daca ne chema sa ne ofere in alta parte, sa ne dea banii pe care i-am dat la stat, nu mai aveam acum calvarul asta.”, a declarat Elisabeta Antonescu, in varsta de 85 de ani.

Cei doi batrani, fosti chiriasi care ulterior au cumparat casa, locuiesc in prezent in casa pe care presedintele Iohannis o recalma. In timp ce doamna sustine ca va face tot posibilul pentru a ramane in casa, batranul nu isi vede viata in alta parte.

”Noi stam legal, el (n.r. Klaus Iohannis) nu sta legal. Unde sa merg, la cimitir. Ce sa mai fac la 84 de ani?”, a spus partae vatamata, Ion Oarga. Instanta a dat un nou termen in acest dosar, fiind contestata de una dintre parti o semnatura de pe un ocument. Avocatul presedinteleui Iohannis a refuzat sa dea declaratii. Sentinta este lamuritoare dar nu definitiva.
Articol preluat de pe sokant.ro
Adauga un comentariu