Actualitate

Judecatoarea Geanina Terceanu A RECUNOSCUT spaga luata de la fratii Becali

Publicat: 25 nov. 2015
1

Judecatoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, care i-a achitat in Dosarul Transferurilor pe fratii Becali, a cedat dupa cinci zile de arest si a recunoscut acuzatiile pe care i le aduc procurorii DNA. Marturisirea judecatoarei vine la doar o zi dupa ce Ioan Becali a recunscut ca i-a dat spaga pentru a-l elibera. Geanina Terceanu, acuzata ca a cerut 220.000 euro mita pentru a da o solutie de achitare in dosarul transferurilor, a fost arestata preventiv alaturi de fratii Ioan si Victor Becali. In dosar este urmarit penal pentru dare de mita si Cristian Borcea. Pe 24 februarie 2009, judecatoarei Geanina Terceanu i-a fost repartizat spre solutionare dosarul transferurilor, cauza in care Cristian Borcea, Ioan si Victor Becali fusesera trimisi in judecata alaturi de alti conducatori din fotbal pentru inselaciune si de evaziune fiscala. Pe 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a pronuntat in dosarul respectiv o hotarare de achitare fata de toti inculpatii in temeiul dispozitiilor art. 10 lit. a din Codul de procedura penala din anul 1968 — „fapta nu exista”.

Vezi si Giovani Becali a recunoscut tot. A dat spaga judecatoarei Geanina Terceanu

„Din probele existente la dosarul cauzei a rezultat faptul ca Geanina Terceanu a primit de la inculpatii Ioan si Victor Becali si de la suspectul Cristian Borcea in mai multe transe suma totala de 220.000 de euro. Sumele de bani primite cu titlu de mita au fost remise magistratului de catre cele trei persoane fie personal, fie prin intermediar, in diferite locatii din Bucuresti si judetele Ilfov si Ialomita. In cursul anului 2009, o parte din banii primiti au fost folositi de Terceanu la achizitionarea unei locuinte”, sustin procurorii. Pe 12 noiembrie 2012, hotararea de achitare pronuntata de Terceanu a fost desfiintata printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, iar inculpatii condamnati la pedepse privative de libertate.
Comentarii
  • DACA NU EXISTA DARE ,NU EXISTA FAPTA,DE LUARE ,FRATII ASTIA ,CUM SE NUMESC EI,TARE PROSTI,SE VEDE CA CEI FARA CARTE,DAR CU BANU,ASTA-I ?NU MAI LUATI MITA SI INFUNDATII PE CEI CARE VOR SA DEA MITA,AVIZ JUDECATORI ,PROCURORI!PROSTILOR CARE SUNTETI,PROSTI.

Adauga un comentariu