Magazin

Jucator de fotbal, arestat pentru ca a latrat la un caine

Publicat: 23 iul. 2013
1

Jucatorul echipei de fotbal american Florida Gators, Antonio Morrison, a fost arestat in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a latrat catre un caine al politiei si apoi a opus rezistenta politistului care dorea sa il retina.

Potrivit sursei citate, un echipaj al politiei a raspuns unui apel privind un incident la un hotel din Gainsville aflat alaturi de un club de noapte. In momentul in care politistul William A. Arnold investiga un vehicul ce facea obiectul apelului, un barbat ce facea parte dintr-un grup care trecea prin zona s-a apropiat de masina de patrulare si a inceput sa latre catre un caine al politiei prin geamul deschis.

Cainele a reactionat latrand, ceea ce i-a distras atentia lui Arnold de la investigatie. Politistul i-a cerut sportivului sa astepte in fata masinii de patrulare, iar barbatul a opus rezistenta atunci cand Arnold a incercat sa ii puna catuse. In ajutorul lui William A. Arnold au venit alti doi politisti, iar Morrison a fost arestat, informeaza espn.com.

„Sunt extrem de dezamagit de comportamentul lui Antonio Morrison. El a fost suspendat din echipa si va rata cel putin doua meciuri”, a declarat antrenorul formatiei Florida Gators, Will Muschamp.

Purtatorul de cuvant al politiei locale, Art Forgey, a spus ca sunt rare cazurile de hartuire a unui caine al politiei. „Nu se intampla asa ceva prea des. Departamentul de politie din Ganesville are cai si acestia sunt hartuiti cateodata. De obicei lumea nu se leaga de caini”, a explicat Forgey.

Morrison le-a spus politistilor ca a latrat la caine deoarece animalul a fost cel care a latrat primul.

Antonio Morrison a mai fost arestat, la 16 iunie, dupa ce a lovit un angajat al unui club de noapte.
Comentarii
  • S-ala prost! Nu putea sa spuna ca, in trecere, a salutat respectuos patrupedul pe limba lui, iar drept raspuns, javra l-a injurat?! 😀

Adauga un comentariu