Eveniment-Social

Joi, 3.000 de angajati sarbatorsc la Palas 5 ani de United Business Center – FOTO

Publicat: 09 sept. 2015
United Business Center, componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iasi, aniverseaza cinci ani de la inaugurare, printr-un eveniment dedicat special celor 3.000 de persoane care lucreaza in cladirile de birouri. Joi, 10 septembrie 2015, Palas va sarbatori 5 ani de activitate a United Business Center (UBC), brandul asociat cladirilor office din ansamblul multifunctional din centrul orasului. Aniversarea va fi marcata printr-un concert la care invitati speciali sunt cei peste 3.000 de angajati ai companiilor prezente in cladirile de birouri. Evenimentul va avea loc in Parcul Palas, de la ora 19.30, cand vor urca pe scena doua trupe alese in urma unui sondaj realizat in randul acestora: Les Elephants Bizarres si Moonlight Breakfast. Totodata, vor avea parte de concursuri cu premii, cadouri surpriza, dar si de o proiectie aniversara pe Palatul Culturii. In plus, MC George Vintila va anima atmosfera.
UBC Palas – cel mai dorit loc de munca din Iasi
Prima cladire de birouri sub brandul UBC a fost deschisa in ansamblul Palas in septembrie 2010. In cei cinci ani de activitate, UBC a devenit centrul de business al Iasului, ajungand la patru cladiri office clasa A, cu 38.000 mp, iar alte doua imobile se afla in constructie. UBC reprezinta locul unde lucreaza peste 3.000 de persoane, in cadrul a circa 40 de companii nationale si multinationale. Printre chiriasii care au ales spatiile office de la Palas se numara nume importante din domenii precum IT & Outsourcing, servicii bancare, consultanta financiara si servicii medicale. 
Planurile de consolidare a brandului UBC continua, prin cele doua cladiri de birouri aflate in amenajare in ansamblul Palas. UBC 5 va avea o suprafata inchiriabila de 15.000 mp si va fi finalizata la sfarsitul acestui an, iar UBC 6, de 9.000 mp, va fi inaugurata la inceputul lui 2016. In cele doua imobile office clasa A vor lucra alte aproximativ 3.000 de persoane. Brandul UBC este prezent si la Cluj-Napoca, prin doua cladiri de aproximativ 17.500 mp, situate in imediata proximitate a Iulius Mall Cluj. 
Experienta in dezvoltarea si operarea spatiilor office va fi implementata si la Timisoara, unde grupul Iulius va impune noi standarde pe piata din Romania, prin cei 131.000 mp pe care ii va realiza in ansamblul urbanistic multifunctional Openville. In total, vor fi construite sapte imobile, printre care si cea mai inalta cladire din Romania, cu 155 m inaltime si 27 de etaje. Lucrarile de constructie vor incepe in aceasta toamna.Adauga un comentariu