Eveniment-Social

Jocul de-a alba-neagra cu mutarea Vamii a intrat in al treilea an

Publicat: 04 feb. 2015
1

@ Tirurile vor stationa prin oras pana primarul si seful CJ vor face un schimb de proiecte

Mutarea Serviciului de comisariat vamal de pe bulevardul Nicolae Iorga in curtea Tehnopolis a ajuns deja in al treilea an in care proiectul ramane la stadiul de intentie. Pe rand, primaria si Consiliul Judetean s-au faultat reciproc in acest demers, desi la un moment dat lucrurile pareau sa se fi deblocat. Decizia mutarii serviciilor de vamuire a tirurilor in curtea Parcului Stiintific si Tehnologic Tehnopolis a fost gandita ca o masura de scoatere din oras a traficului greu. Oficialii judeteni au anuntat la finele anului trecut ca realizarea Parcului Transagropolis, proiectul european de 4,5 milioane de euro la care lucreaza CJ, ar urma sa includa si un sediu pentru DRV, astfel ca pe viitor vamesii se vor muta si de la Tehnopolis.

Cu toate acestea, nici prima mutare nu s-a realizat, cei din primarie anuntand ca vor sa faca mai intai un schimb de proiecte europene cu cei din Casa Patrata. „Decizia mutarii este luata, s-au asigurat deja dotarile necesare, rampe si ce mai trebuia. Acum suntem in cursul unui demers de analiza a proiectelor CentruluI Expozitional si Parcului Tehnopolis. Vrem ca municipalitatea sa ramana unic administrator la Tehnopolis si CJ unic administrator la Centrul Expozitional. Cand vom finaliza acest demers, se va realiza si mutarea. Evaluarile sunt aproape finalizate”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.
Comentarii
  • Avem in Iasi niste MINCINOSI care conduc orasul si judetul.Nu sunt in stare de 3 ani sa mute Vama.Oricum la anul o sa-i mutam noi ,cetatenii din functiile lor si isi vor reaminti ce inseamna sa fii simplu cetatean.

Adauga un comentariu