Eveniment-Social

Job de vis pentru sotia unui deputat! Ea este directoarea de un milion de dolari – FOTO

Publicat: 27 feb. 2014
1
@ Ce trebuie sa faca o sotie de parlamentar ca sa primeasca un milion de dolari pe mana? @ Raspunsul l-a dat chiar persoana in cauza: pleci de la privat la stat

Unul din cele mai atractive locuri de pe piata muncii este cel de director de fundatie. Daca fundatia mai are si finantare din bani publici, lucrurile nu au cum sa mearga prost. Mai ales daca vorbim despre o directoare de fundatie, al carei sot este parlamentar. Florina Emacu, caci despre ea este vorba, este sotia parlamentarului UNPR Gheorghe Emacu. Deputat de Copou, acesta este unul din parlamentarii cei mai scumpi la vedere, fiind practic necunoscut in colegiul sau.

Cu greu poate fi depistat prin teritoriu parlamentarul Gheorghe Emacu, la fel de dificil pare sa fie de obtinut si o intrevedere cu sotia acestuia, care ocupa din 2008 functia de director al Fundatiei Hecuba, din subordinea primariei. Fundatia Hecuba are in subordine in momentul de fata o gradinita si un centru rezidential in care sunt adapostite mamele abuzate, centrul gestionand cazurile problematice a 22 de tinere mame.

Milionul de dolari

Astazi, consilierii locali vor discuta la sedinta de plen a lunii februarie despre bugetul din 2014, pe care il va gestiona Florina Emacu. In formula inaintata spre analiza celor de la primarie, bugetul solicitat ar fi de circa 700.000 de lei. „In anii anteriori bugetul a fost sensibil acelasi. In 2014 este propus practic acelasi buget ca in 2013. In 2011 si 2012 bugetul a fost in jur de 600.000 de lei”, au precizat reprezentanti ai municipalitatii. Practic, in ultimii trei ani, Fundatia Hecuba a beneficiat de fonduri de circa 2 milioane de lei de la primarie. Potrivit Florinei Emacu, bugetul Fundatiei nu este acoperit in totalitate de municipalitate. Astfel, donatii reprezentand circa 20 de procente din alocarea primariei intra anual in conturile fundatiei, de la diversi sponsori, persoane fizice sau juridice, din Germania.

„Sponsorizarile sunt cam de 20 la suta din cat ne da primaria. Noi, de la Primarie, oricum cerem strictul necesar, adica utilitati si cheltuieli salariale. Personalul este insuficient, dar incercam sa ne descurcam”, a declarat telefonic Florina Emacu. Aceasta nu era ieri de gasit la sediul institutiei, fiind plecata la o ancheta sociala, dupa spusele unor angajati, sau plecata cu treburi personale, dupa cum sustin alte surse. Practic, daca astazi consilierii vor aproba bugetul propus de cei de la Fundatia Hecuba, sotia parlamentarului ar putea cuantifica un buget de 1 milion de dolari, bani rulati prin Fundatie in ultimii patru ani. „Inainte sa lucrez la Fundatia Hecuba, am activat ca manager in domeniul privat”, a precizat Florina Emacu.

Unde si cu ce se plimba sotii Emacu

Cu circa 35.000 de lei salariu anual, Florina Emacu si-a rotunjit veniturile in trecut si prin managerierea unor proiecte europene derulate de Fundatia Hecuba, care i-au adus incasari suplimentare de 20.000 de lei anual. Cu sotul parlamentar si cu cateva milioane de lei asigurate de primarie in ultimii ani, Florina Emacu are la dispozitie o serie destul de mare de proprietati pe care trebuie sa le viziteze. Aceasta se lauda impreuna cu sotul, pe langa un parc auto, cu doua masini marca Audi sau conturi bancare de cateva zeci de mii de euro si cu proprietati in Bucuresti, Prahova si Iasi. La Iasi, sotii Emacu au doua apartamente, in Bucuresti unul, iar in Prahova au o proprietate la Valenii de Munte.

Buget Cheltuieli 2014 Centrul de servicii pentru Mame si Copii Gradinita HECUBA.

Buget Cheltuieli 2014 Centrul Rezidential pentru Mame si Copii in Dificultate.

Referat de specialitate privind aprobarea continuarii finantarii proiectelor „Centrul de Servicii pentru Mame si Copii” si „Centrul Rezidential pentru Mame si Copii in Dificultate.

BUGET CHELTUIELI 2014 Centrul de servicii pentru Mame si Copii Gradinita HECUBA.
Comentarii
 • saracu deputat are vina numai ca s-a insurat a treia oara si a gresit A luat de nevasta amanta lui nichita sau mkai bine zis fata de inaintare care se prostitua cu toti politicienii veniti la iasi la nichita Asa ca vedeti cu cat a fost platita Si asta se intampla din 2008 El saracu prostu satului de unde sa stie trecutul de la crucea de piatrea a lui nichita? s-a bucurat de ea si nichita si geoana si sirbu tata socru si hrebenciuc si etc etc ….Saracu nu are nici o vina a ajuns deputat pe fofoloanca ei si asta si=a dorit (cica in 2000-2004 aceleasi lucruri le facea la psd bucuresti sub coordonarea lui nastase)

  • De unde reiese ca e a treia nevasta ? SARACU cum spui avea cu ce trai daca nu ajungea parlamentar.Pentru jigniri rusine.Sau poate erai un admirator secret al doamnei si iti este greu sa suporti realitatea.

   • Draga, Coca, de nu te duci tu un pic la puscarie unde ti-e locul ?
    Ce-s cu impresiile alea pe tine de functionara cu avere nejustificata ?!?!
    Ai venit aici sa pui monopol pe opinia publica ???
    Aici vorbeste fiecare dupa cum vrea puula lui si dupa pregatirea lui, e vro problema ?
    Crezi ca e cineva dator sa-ti dea explicatii pentru opinia care si-a exprimat-o ?
    De-al de tine e plina Romania, stati toata ziua cu pzd pe scaun si detineti averi nejustificate
    Tie ar trebui sa-ti fie rusine, ai furat de-ai rupt si-acum ti lectii de morala pe-aici

 • Parca in ziarul de ieri s-a vorbit ca proprietatea de la Valeni a vandut-o.Acest deputat Emacu are cabinet unde chiar primeste oameni care au probleme de rezolvat.Alti parlamentari (vezi Iacoban)nu este niciodata la cabinet.

 • de unde reiese ca lui gigi chiar si sub influenta alcoolului ii place sa faca sex cu femei frumoase Cele frustrate normal ca daca nu ajung in bratele lui gigi sunt geloase pe asa o femeie frumoasa

 • fetita asta si-a dorit foarte mult s a parvina….inca de pe vremea cand era doamna Ciocoiu….a dat din coate a dat din fund,a dat tot pt a parveni.Este meritul ei ca si-a dorit o viata imbelsugata si lipsita de griji.Bravo Flori nu esti nici prima nici ultima ,,fufa” care cu c,u,r,u,l, la unul si altul ai reusit in viata.

Adauga un comentariu