Local

Joaca copiilor cu focul era sa-i lase fara agoniseala de o viata

Publicat: 23 mart. 2015
1

O familie din comuna Deleni a simtit pe propria piele cum este sa-ti lasi copiii sa se joace cu chibriturile sau brichetele. Acestia s-au trezit cu mai multe imobile din gospodarie facute scrum, dupa ce copiii s-au jucat cu focul si au starnit un incendiu de proportii, care a distrus un depozit de furaje si grajdul pentru animale. Incidentul a avut loc sambata, iar la fata locului au fost solicitati pompierii de la Punctul de lucru Harlau. Din fericire, echipele au stins flacarile inainte ca incendiul sa se extinda si la locuinta acestora.

Citeste si: Grenade descoperite pe o strada din Iasi

Tot la sfarsitul saptamanii trecute, o echipa de la Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a intervenit in satul Cucuteni, comuna Letcani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta Anutei A., unde a ars aproape toata casa femeii. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, iar cauza probabila a incendiului a fost jarul sau scanteile cazute din instalatiile de incalzit. In aceeasi zi, pe strada Ghica Voda si in Rond Targu Cucu, aceleasi echipe au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe tomberoane de gunoi, flacarile distrugand peste 500 kilograme de deseuri. In ambele situatii flacarile au fost declansate de mucuri de tigara aprinse, aruncate la intamplare.

De asemenea, pe strada Canta, un incendiu a distrus vegetatia pe o suprafata de aproximativ 1000 mp, focul fiind declansat tot de o tigara aprinsa, aruncata la intamplare.
Adauga un comentariu