Local

Jandarmii au intervenit in forta. Iesenii s-au apucat sa urle pe strazi. Vezi motivul

Publicat: 29 aug. 2016
1

Tot mai multi ieseni s-au apucat de urlat pe strazi. Jandarmii incearca sa-i calmeze. Ieri, în jurul orei 1:30, jandarmii care actionau în municipiul Iasi au prins pe strada Hlincea un tânar care consuma alcool. Mai mult, acesta urla ca din gura de sarpe. Satui de urletele tanarului, locatarii au apelat la sprijinul jandarmilor. Oamenii legii au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, iar scandalagiul a fost „rasplatit” cu 300 lei.

Si duminica, la miezul noptii, jandarmii au avut de furca cu un alt tanar. Aflat pe strada Costache Negri, barbatul injura ca la usa cortului. Luat la intrebari de oamenii legii, tanarul a refuzat sa se legitimeze sau sa zica numele sau, ulterior fiind sanctionat cu 150 lei. Nici sambata noaptea jandarmii nu au avut parte de liniste. Ei au mers in zona Garii Iasi, unde un barbat tulbura linistea publica prin strigate si urlete. S-a intervenit pentru restabilirea ordinii publice, barbatul fiind amendat cu 200 lei. Tot la sfarsitul saptamanii, oamenii legii au intervenit pe strada Palat, unde un barbat consuma alcool si adresa injurii si expresii jignitoare persoanelor care se plimbau prin zona. Dupa restabilirea ordinii, persoana în cauza a fost sanctionata cu amenda de 300 lei.

Citeste si:  A ajuns celebru, dupa ce i-a facut avansuri mizerabile unei politiste! Seful de la mascati, spalat intr-un nou dosar!
Comentarii
  • si astia daca fumeaza un joint in parc si nu urla , nu se pisha sau fac scandal .. li se da ditamai amenda si sunt tratati ca un adevarat pericol public

Adauga un comentariu