National

Jandarm omorat la Consulatul Germaniei din Sibiu

Publicat: 30 mai 2012
1

Un subofiter de jandarmerie, care executa misiunea de paza si protectie, a fost gasit decedat la Consulatul General al Republicii Federale Germania la Sibiu, se arata într-un comunicat dat publicitatii, miercuri, de catre Compartimentul Informare si Relatii Publice al Jandarmeriei.

‘În data de 30.05.2012 în jurul orei 06.45, Jandarmeria Sibiu a fost sesizata de catre reprezentantii ISU Sibiu despre faptul ca un subofiter de Jandarmerie este decedat lânga ghereta unde îsi desfasura misiunea de paza si protectie institutionala de la Consulatul General al Republicii Federale Germania la Sibiu’, se arata în comunicat.

Jandarmul, în vârsta de 35 de ani este angajatul IJJ Sibiu din luna decembrie a anului 2005 si a fost apreciat cu calificative bune în toti anii de activitate, precizeaza sursa citata.

‘În momentul în care a fost gasit subofiterul de Jandarmerie avea arma si munitia din dotare asupra sa iar decesul a survenit prin provocarea de catre o alta persoana (persoane) a unor plagi cu un obiect contondent. Parchetul de pe lânga Judecatoria Sibiu a preluat cercetarile în acest caz’, se mentioneaza în comunicatul remis de Jandarmerie.
Adauga un comentariu