Actualitate

Jandarm iesean de 91 de ani, AVANSAT – FOTO

Publicat: 26 apr. 2013

UPDATE 14:05 – „Astazi, 26 aprilie, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, a avut loc la Casa Armatei din Iasi o adunare festiva, la care au participat cadre militare in activitate si rezerva, oficialitati locale si veterani de razboi. Cu aceasta ocazie plt. adj. sef (r) Ciobanu Mihai a fost trecut in corpul ofiterilor, fiind avansat la gradul de sublocotenent in retragere. Domnul sublocotenent (r) Ciobanu Mihai are onorabila varsta de 91 ani, a activat si in Jandarmerie, iar pe timpul celui de al Doilea Razboi Mondial a participat efectiv la actiuni de lupta pe front. In cadrul acestei adunari festive, veteranii de razboi, prin evocarile lor, au retrait unele evenimente la care au luat parte, iar pentru cei prezenti aceste amintiri au reprezentat o adevarata lectie de viata”, se arata intr-un comunicat de presa.

Un jandarm iesean, Ciobanu Vasile Mihai, de 91 de ani, a fost avansat in aceasta dimineata, in cadrul unei ceremonii la care au participat veternarii de razboi si sotiile acestora.
Jandarmul iesean, cu gradul de plutonier-adjutant-sef, a fost avansat  la grad de sublocotenent. La eveniment au fost prezenti si generalul Vasile Roman, din partea Garnizoanei Iasi, subprefectul Bogdan Abalasi, dar si comandantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Iasi, locotenent-colonel dr. Mircea Tulica. Ordinul de avansare a fost emis si semnat de ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe. Evenimentul s-a desfasurat cu ocazia manifestarilor ce sarbatoresc Ziua Veteranului, care este marcata pe 29 aprilie.
Comentarii
  • VA IMAGINATI CATI NAVINOVATI AU FOST SCHINGIUITI IN PUSCARIILE COMUNISTE ,PE VREMEA COLECTIVIZARII?CATI NEVOIASI ERAU BATUTI CA ISI SACRIFICAU VITA DIN BATATURA SA AIBA CE MANCA FAMILIILE LOR?DAR CATI MUNCITORI CARE ISI CEREAU DREPTUL LA VIATA SI LA UN TRAI DECENT AU FOST BATUTI DE BRUTA ASTA ,CARE ACUM SE BUCURA DE INALTE ONORURI?CE MEMORIE SCURTA AVEM.L-AM IMPUSCAT PE CEAUSECU, PENTRUGENOCID.CARE GENOCID?SI BABALICUL ASTA ESTE RIDICAT IN GRAD.TREBUIA IN STREANG.

  • adrian esti un bou ,care nu teai acomodat in socetate ,tu ai trebui sa iti pui streangu omul a fost jandarm in razboi,a fost pe front , dar tu nu ai de unde sa stii ca nu cred ca ai facut gradinita macar ,dapai scoala sau stagiul militar .

  • omul a fost jandarm in timpul razboiului ,felicitarii si multii ani inainte ,adrian faci comfuzie ,nu e bine sa judeci un om daca nu il cunosti ,poate o sa iti ceri scuze

Adauga un comentariu