Eveniment-Social

Iulius Mall intra in campania ShoeBox si daruieste cadouri copiilor nevoiasi

Publicat: 03 dec. 2013
1
In luna decembrie, Iulius Mall s-a alaturat campaniei nationale ShoeBox, menita sa le aduca zambete copiilor orfani, celor proveniti din familii sarace sau dezorganizate. Campania „Cadoul din cutia de pantofi” consta in strangerea de cutii de incaltaminte, frumos decorate si umplute cu daruri, care vor fi ulterior distribuite persoanelor aflate in dificultate. Pot participa atat copii din gradinitele si scolile din Iasi, cat si cei care doresc sa faca un gest deosebit in apropierea sarbatorilor de iarna.
Ajunsa la cea de-a saptea editie, campania este sustinuta de romani cu suflet mare din peste 52 de orase din toate zonele Romaniei si alte opt tari. Darurile care ii vor face fericiti pe miile de prichindei provin, in acest an, de la peste 80 de centre de colectare din tara si din diaspora. Actiunea „Cadoul din cutia de pantofi” este organizata de ShoeBox.ro, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, organizatia „Salvati Copiii” si Iulius Mall. 
Asadar, cei care doresc sa le faca micutilor o bucurie, trebuie sa aleaga o cutie obisnuita de incaltaminte si sa o ambaleze frumos. Copiii sau parintii pot umple, apoi, cutia cu bunatati si daruri care sa ii incante pe micuti. Cutia trebuie adusa, pana pe 15 decembrie, la Iulius Mall, si asezata sub bradul de Craciun de la etajul doi.
Inainte de a inregistra cadoul pe lista lui Mos Craciun, trebuie completat fluturasul de la Centrul Info si specificat daca darurile sunt pentru un baiat sau o fetita si varsta potrivita a destinatarului. In cutie pot fi asezate lucruri care nu sunt scumpe, dar de care s-ar bucura micutii: rechizite, jucarii, dulciuri, caciuli, fulare, manusi, sosete calduroase, produse de igiena si, bineinteles, urarile de sarbatori ale expeditorului. In acest an, darurile vor fi impartite, cu ajutorul organizatiei „Salvati Copiii”, prichindeilor de la institutiile de invatamant prescolar din mediul rural, din judetul Iasi.Adauga un comentariu