Magazin

Iubita lui Ashton Kutcher, ucisa cu 47 de lovituri de cutit

Publicat: 25 ian. 2015
1

Ashton Kutcher ascunde o drama greu de imaginat. Pe vremea cand avea doar 23 de ani, actorul a suferit o mare pierdere. Iubita lui a fost ucisa cu sange rece de un criminal in serie cu 47 de lovituri de cutit. Acum, dupa 14 ani, Kutcher este chemat la tribunal pentru a povesti ce s-a intamplat in acea zi fatidica.

Ashton Kutcher a trecut prin momente foarte grele in urma cu 14 ani, pe vremea cand era doar un pustan. Pe 21 februarie 2001, iubita lui a fost ucisa cu bestialitate de un criminal in serie, in timp ce facea dus. Barbatul, care locuia in apropiere de ea, a intrat peste iubita actorului in casa si injunghiat-o cu 47 lovituri de cutit.

Cercetarile facute de-a lungul timpului au scos la iveala informatii cutremuratoare despre criminal. Oamenii legii spun ca dupa Ashley, au urmat patru victime si se suspecteaza ca Gargiulo a omorat cel putin 12 femei.

Criminalul in serie a fost arestat in 2008, dupa ce politia a gasit probe ADN in apartamentul unei femei care supravietuise unui atac al lui Gargiulo.

Acum, dupa 14 ani, psihopatul va fi judecat, iar Ashton Kutcher este asteptat sa depuna marturie.

Actorul a povestit ca in acea seara ar fi trebuit sa se vada cu Ashley, dar nu reusisera. Apoi el o sunase de doua ori, iar ea nu raspunsese. Ashton s-a dus la ea acasa, dar cum nimeni nu a raspuns la sonerie, a privit pe geam si a vazut o pata mare rosie care a presupus ca era vin. A crezut ca Ashley se suparase ca nu se vazuse cu el si se razbunase, distrandu-se la ea acasa. Ashton a plecat atunci fara sa stie ca fata de 22 de ani zacea moarta in casa ei. 14 ani mai tarziu, starul trebuie sa retraiasca oribilele momente.

Actorii Mila Kunis si Ashton Kutcher, care sunt parintii unei fetite in varsta de doua luni, s-ar fi casatorit recent, in secret, potrivit presei americane, care scrie ca artista a fost vazuta la un meci de baschet purtand ceea ce pare a fi o verigheta.
Adauga un comentariu