National

Ion Cristoiu, teorie uluitoare despre tacerea presedintelui Iohannis

Publicat: 17 mart. 2015
1

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat, marti seara, intr-o interventie la Realitatea TV, lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu recentele evenimente care au zdruncinat clasa politica.

„Observ ca Klaus Iohannis este plecat mereu. As putea sa lansez doua ipoteze rautacioase: ori s-a inteles cu astia de aici si a zis ‘Faceti voi curat acolo, arestati-i, puneti-i in catuse ca eu sunt prin strainatate’, care este varianta cea mai buna, dar eu varianta cealalta cred ca baietii l-au trimis ‘Stai, matale, pe acolo, prin strainatate!’… Daca-mi spuneti si mie ce facem noi in Ucraina… Ce sa rezolve Romania conflictul din Ucraina?! Domnul Iohannis sa faca bine sa vina si sa rezolve conflictele din Romania, ca aici avem un conflict. Acolo nu le rezolva nici America„, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

In opinia sa, departarea presedintelui Klaus Iohannis este „foarte primejdioasa”. 

„Oamenii s-au obisnuit, si nu numai de la Traian Basescu, si de la Emil Constantinescu si Ion Iliescu, cu presedintele implicat cat de cat in agenda social-politica a tarii”, a mai spus Cristoiu.
Adauga un comentariu