Magazin

Iolanda Nicolaescu, DECIZIE RADICALA cu privire la sotia lui Sergiu Nicolaescu

Publicat: 12 aug. 2014
1
De la moartea lui Sergiu Nicolaescu, in ianuarie 2013, intre sora acestuia, Iolanda, si sotia lui, Dana, a fost un razboi continuu. Situatia a luat insa, recent, o intorsatura neasteptata.
Cumnatele au dat uitarii neintelegerile, iar Iolanda spune ca vrea sa renunte la procesul pe care i l-a intentat Danei si prin care cerea anularea testamentului lasat de Sergiu Nicolaescu.
Desi procesul este inca in plina desfasurare, urmatorul termen fiind in septembrie, Iolanda Nicolaescu a spus pentru ca a ingropat securea razboiului. Mai mult, a dat uitarii toate neintelegerile avute cu cumnata sa, Dana, si va renunta la proces.
Citeste si: Teo are nevoie de ajutor: PANTALONI sau ROCHIE?
„Am terminat cu toate interviurile. M-am impacat cu cumnata mea si sunt bine mersi. Eu, in septembrie, trebuie sa imi aranjez niste acte. Renunt la proces. Nu mai am nevoie, ma inteleg cu cumnata-mea. Sunt bine, ma ajuta. Vorbesc cu avocatul si renunt. Nu stiu ce o sa se intample cu taxa de timbru, nu cred ca imi mai da cineva banii inapoi. M-am chinuit pentru ei”, a spus Iolanda Nicolaescu.
Cu toate acestea, ea nu vrea sa ii lase fara sa plateasca pe medicii care s-au ocupat de Sergiu Nicolaescu si pe care ii considera responsabili pentru decesul acestuia.
” As vrea sa dau medicii, care s-au ocupat de Sergiu, in judecata. Sa termin cu procesul asta, si vad mai incolo ce o sa fac. Nu pot sa ma ocup de toate”, a mai spus Dana Nicolaescu.
Citeste si:Vaduva lui Lazarov SE IUBESTE cu o fosta VEDETA TVR
 Adauga un comentariu