National

Iohannis vrea ca toti angajatii la stat sa faca cursuri despre Holocaust

Publicat: 10 iul. 2016
1

Presedintele Klaus Iohannis a primit, recent, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Comitetului Evreiesc American, condusa de directorul executiv David Harris, insotit de rabinul Andrew Baker, context in care a reiterat ideea ca Romania are nevoie de o structura educationala institutionalizata care sa furnizeze cursuri de pregatire pe tema Holocaustului.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, la discutii, reprezentantii Comitetului Evreiesc American au felicitat Romania pentru modul in care exercita presedintia Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului, cat si pentru adoptarea definitiei antisemitismului la ultima sesiune plenara a organizatiei. Presedintele Iohannis a subliniat sarcina importanta asumata prin preluarea presedintiei Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului.

Citeste si Bugetul a trecut pe deficit dupa primele 5 luni

„Partea romana a reiterat ideea ca Romania are nevoie de o structura educationala institutionalizata care sa furnizeze cursuri de pregatire pe tema Holocaustului si combaterea antisemitismului, xenofobiei, rasismului pentru functionari, oameni politici, diplomati, precum si pentru personalul din institutiile publice. O astfel de formula educationala va contribui semnificativ in procesul de anihilare a formelor incipiente de ura, discriminare, violenta”, se arata in sursa citata.

Citeste si Avionul presedintelui Klaus Iohannis va fi achizitionat pana la sfarsitul anului. De unde ia Guvernul bani

Citeste si NESIMTIREA TEHNOCRATILOR. Nu au bani pentru pensiile romanilor, dar fac departament pentru Marea Unire

Citeste si Nu sunt bani pentru mariri de salarii dar s-au gasit milioane de euro pentru 128 de masini noi pentru SPP
Comentarii
  • Cel mai penibil, obedient si incult presedinte. Iohannis, esti penibil cu cursurile despre Holocaust. Dar despre sfintii inchisorilor noastre, despre toata intelectualitatea romana decimata in inchisorile comuniste cand ai de gand sa vorbesti? E un presedinte complet iresponsabil si submediocru intelectual. Ce sa mai voebim despre patriotism! El ar trwbui sa dea niste teste serioase despre istoria Romaniei!Rusine ca ii mai ascultam ineptiile. Cu rusii in coasta haraiti in permanenta de cel mai tacut strateg NATO, cu ISIS si emigranti in inima Europei, noi luam cursuri despre antisemitism…halal president

Adauga un comentariu