National

Iohannis, MESAJ DUR pentru „penalii celebri”

Publicat: 27 oct. 2016
1

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu a fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal.

„Asta este din capitolul ‘hotul striga hotii’. Daca va referiti la cateva afirmatii despre dosare pe care cica le-as fi avut, pot sa va reconfirm ca eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal„, a spus Iohannis la Palatul Cotroceni, intrebat cu privire la acuzatiile aduse de presedintele Senatului, Calin PopescuTariceanu, si fostul presedinte Traian Basescu.

El a precizat ca acest fapt se poate verifica.

„Aceasta coalitie anti-justitie formata de cativa penali celebri incearca sa-si spele imaginea aruncand astfel de lucruri in spatiul public. Nu trebuie sa aiba niciun fel de emotii. Nu am fost urmarit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme si in consecinta eu raman la parerea mea: cei cu dosare nu au ce cauta in varful politicii”, a mai spus seful statului.

Presedintele Iohannis a aratat si ca a cerut Departamentului de Politica Interna al Administratiei Prezidentiale listele depuse, joi, de partide pentru alegerile parlamentare.

„O sa avem in cateva zile, maximum doua-trei zile, listele si atunci o sa ne dam seama care partide au luat in serios mesajul meu si care au avut impresia ca nu conteaza”, a adaugat seful statului.
Adauga un comentariu