Actualitate

Iohannis, dupa exit-polluri: Miza de astazi a fost dreptul la vot

Publicat: 16 nov. 2014
1

Klaus Iohannis i-a felicitat pe toti romanii care au iesit la vot in turul doi al alegerilor si a subliniat ca miza votului dat duminica, 16 noiembrie, a fost, de fapt, dreptul de a vota.

„Ati fost niste eroi! Votul a decurs fenomenal. O prezenta enorma la vot. Va multumesc tuturor ca ati iesit sa votati presedintele Romaniei. Un gand special si respect tuturor celor care au votat in diaspora, cu toate ca in foarte multe locuri a fost nevoie sa astepte multe ore”, a declarat candidatul ACL la prezidentiale, imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-pollurilor.

Klaus Iohannis a subliniat ca ziua de astazi a fost una „speciala”.

„Acum, dupa 25 de ani de la Revolutia romana, oamenii au iesit din casa pentru a lupta pentru dreptul la vot. Miza de astazi a fost dreptul la vot. Este incredibil!

Solicit guvernului acum, in ceasul al 12-lea, sa faca un efort si sa prelungeasca votarea in diaspora. Solicit guvernului un minim respect fata de romanii care vor sa isi dea votul in diaspora. Solicit reprezentantilor nostri in sectii vigilenta maxima. Nu va bateti joc de votul oamenilor, atentie la numarare! Cu totii ne dorim ca rezultatul obtinut scriptic sa reprezinte fidel vointa romanilor”, a mai declarat Iohannis.
Adauga un comentariu