Eveniment-Social

Ioan Prisecaru a fost schimbat din functie. Prest Serv Apa are un nou director

Publicat: 15 dec. 2014
1

Directorului general de la Prest Serv Apa (PSA), Ioan Prisecaru, a fost in cele din urma schimbat. Luni, 15 decembrie a.c., a avut loc sedinta Consiliului de Administratie (CA) la societatea de apa si canalizare din Pascani. Principalul punct de discutie a fost incetarea mandatului de manager al directorului Prisecaru si numirea noului director in functie, fiind vorba despre Aristotel Stefan Katighera.

Acesta din urma a dat un concurs pentru functia de conducere de la PSA fiind numit director al institutiei. Atunci cand s-a pus problema intrarii pe functia de conducere, membrii Consiliului de Administratie s-au „lovit” de contractul de management al lui Prisecaru, care a fost incheiat pe perioada nelimitata cu sprijinul fostului primar Grigore Craciunescu.

„In sedinta de astazi (luni 15 decembrie – n.r.), Consiliul de Administratie de la Prest Serv Apa l-a revocat din functia de conducere pe directorul Ioan Prisecaru. In discutiile avute, Ioan Prisecaru a fost de acord cu incetarea mandatului sau. Deci contractul a fost incheiat cu acordul ambelor parti. I s-a propus functia de director tehnic interimar pana la organizarea unui concurs. Cel mai probabil concursul va fi organizat in luna februarie sau martie 2015, dupa ce se va face delegarea serviului de apa si canalizare”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie de la Prest Serv Apa Pascani, Dragos Ionescu.
Adauga un comentariu