National

Investitie de zeci de milioane de euro in industria auto din Romania. Vor fi create sute de locuri de munca

Publicat: 23 sept. 2016
1

O companie din China va construi si utila o hala de productie a componentelor auto pentru automobile Mercedes, investitie de 30 de milioane de dolari a companiei germano-romane Hib Rolem Trim, care va crea 265 de locuri de munca.

O companie din China va construi si utila o hala de productie a componentelor auto pentru automobile Mercedes, investitie de 30 de milioane de dolari a companiei germano-romane Hib Rolem Trim, care va crea 265 de locuri de munca

Memorandumul pentru demararea proiectului a fost semnat de reprezentantii Ningbo HuaXiang Electronic Co. Ltd. din China (NBHX) si Hib Rolem Trim. Proiectul presupune constructia si echiparea unei noi hale de productie cu suprafata de 15.000 mp si crearea a 265 noi locuri de munca.

Acesta va fi demarat in trimestrul I al anului 2017 si va fi finalizat in trimestrul al II-lea al anului 2019. In cadrul noii investitii se vor fabrica piese si accesorii pentru industria auto, constand in produse decorative pentru interiorul autovehiculelor de tipul: decoratiuni pentru bord, consola centrala si ornamente pentru usi pentru producatorul de autoturisme Daimler (Mercedes), clasele A si B, precizeaza un comunicat al Ministerului Economiei.

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, prin InvestRomania, componenta a Departamentului pentru Promovarea Investitiilor si Comertului, a co-organizat la Bucuresti evenimentul „China (Xiangshan) – Romania Investment Forum”, pentru colaborarea dintre companii din Romania si investitori si autoritati din Provincia Xiangshan (China). Companiile de la noi prezente la acest forum au avut ca domenii de interes industria textila, mase plastice, componente auto si IT hardware.
Comentarii
Adauga un comentariu